Ha egy gyermek óvodában, iskolában a legalacsonyabbak között van, az felnőtt korában is törvényszerűen alacsony lesz?
Figyelt kérdés
Anya kb 160 cm, apa 178 cm. Fiúgyerekről van szó.2014. febr. 16. 14:42
11/21 anonim válasza:
én mindig a legkisebb voltam gimiig. akkor megnőttem és 168 lettem. de gyerek koromban pici törpelány voltam, 25ös lábbal mentem suliba, fiam kiscsoportos és 28as lába van... :)
12/21 anonim válasza:
Én kb 13 éves koromig utolsó előtti voltam a tornasorban, későn nőttem nagyot. 174 cm vagyok, ami nem mondható alacsonynak :-)
SZóval kamaszkorban dől el, addig nem lehet megjósolni hogy mekkorát fog nőni.
13/21 anonim válasza:
miért most hány cm a fiu és hány éves ? legidősebb fiam 146 cm 11,5 évesen kisebbik fiam 135 cm 10 évesen ,én 160 cm vagyok férjem 180cm legidősebb fiam 1-2 év múlva ugyan akkora lesz mint én ,még is ő a 3 legkisebb az osztályban .
14/21 anonim válasza:
2. vagyok
Általános iskola végéig teljesen átlagos volt, utána nőtt meg jó alaposan (anyós elmondása szerint).
15/21 A kérdező kommentje:
5,5 éves kisfiú, 108 cm
2014. febr. 20. 18:13
16/21 anonim válasza:
Öcsém még általános iskola alsóban is utolsó volt, anya 167 cm, apa 180 cm. Most a "kisöcsém" 198 cm.
17/21 anonim válasza:
Én mindig a legalacsonyabbak között voltam, ovi, iskola, aztán úgy 8.-ban elkezdtem megnyúlni és már magasnak számítok, mondjuk nő vagyok, nem tudom fiúknál másképp van-e. Szóval egyáltalán nem törvényszerű, hogy alacsony marad. Lehet később indul be a növekedés.
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az apukája is 8.után nőtt meg, reméle, nála is í gy lesz.
2014. febr. 22. 18:09
19/21 anonim válasza:
Szia! Nálam így maradt. Igaz én nő vagyok, nem akkora gond. Viszont a lányom magas lett, ő mondjuk kicsinek is az volt. A fiúk általában később nyúlnak meg, szóval nem törvényszerű, hogy kicsi marad. Én is ebben reménykedem, mert a fiam nem túl magas még a kortársaihoz képest.
20/21 anonim válasza:
Nem feltétlenül. 5.-es koromig a torna sor elején álltam(2. voltam), magasnak számítottam, aztán nem túlzok, hogy megálltam a növésben. Azóta tartom a magasságomat.
Gimnáziumba 160 centivel mentem, ezzel a magassággal távoztam. Azóta sem nőttem.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!