Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden nap alszik 1,5-2éves...

Minden nap alszik 1,5-2éves kisgyermeketek? Mennyit alszik? És esete hány órakor alszik el?

Figyelt kérdés

Kisfiam 2éves múlt januárban,reggel 8kor kel ebéd után 1körül alszik 3ig alszik!Este van hogy fél 10-10kor alszik el!!Hogyan próbáljak változtatni ezen!

Köszönöm a válaszokat!

2010. ápr. 13. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 20 hónapos. Este 8-tól reggel fél 7-7-ig alszik s napközben ebéd után kb. 2-2,5 órát.
2010. ápr. 13. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Mit akarsz változtatni rajta? szerintem elég sokat alszik, örülj neki. Talán este fekhetne előbb..hozd mindig egy picit előrébb az esti alvást, akkor észre sem veszi és átszokik. Persze így lehet, hogy reggel előbb fog kelni.

Az én fiam májusban lesz 2 éves. Reggel 5.30-6.00 körül kel, déltől alszik 1,5 órát, és este 8-kor fekszik. Én keveslem az alvását, mert délelőtt elég nyűgös, de sajnos nem tud tovább aludni.

2010. ápr. 13. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
22 hónapos, este fél9-9 felé alszik, reggel 5:30-6 felé kel. fél12-12 felé fekszik, 3 órát alszik nappal. Az éjjeli alvás neki is kevés, de nem alszik tovább.Ez van.
2010. ápr. 13. 13:17
 4/7 anonim ***** válasza:

19 hónapos babám este 10-tól alszik reggel fél9-9ig. ez elég kevés.

minden nap alszik délután, csak ha valami nagyon közbejön, akkor nem, de ez ritka.

délután kb. 2 órát alszik 13-14től 15-16ig.

szerintem nem kell változtatnod, minek?

2010. ápr. 13. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A lányom 23 hónapos. Ő pont úgy alszik mint a fiad!

Én már próbáltam változtatni rajta, de nem ment, ha reggel felébresztem korábban akkor kész katasztrófa a napunk, nyüszit egész nap. És este sem alszik el hamarabb. Próbáltam ide oda tologatni az alvásokat, sikertelenül. Igy én beletörődtem. Majd ha közösségbe megy valahogy csak átállunk az új rendszerre.

2010. ápr. 13. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
A kisfiam 23 hónapos.Este fél 10-10 körül alszik el,reggel kb.8-ig.Napközben 2.5-3 órát alszik,délután 1-fél 2 felé teszem le.
2010. ápr. 13. 15:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!:)Nekem csak a késöi alvás nehézkesebb!Mindennel foglalkozik autózás,mese olvasás csak aludni nem!:))Hát ez van!

Szép estét Nektek!

2010. ápr. 13. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!