Miért a női vécére viszik még sokan a már iskoláskorú fiú gyermeküket?
Figyelt kérdés
Nyilvános helyen azért ciki, nem?2016. jún. 20. 18:38
1/15 anonim válasza:
Feltik. Az anyak altalaban nem torodnek azzal, hogy mi a ciki, csak azzal torodnek, hogy epsegben legyen a gyerekuk.
2/15 anonim válasza:
Mert lehet nem valo gyerek férfiwc be ahol egymás mellett pisilnek a férfiak látoszögben
3/15 anonim válasza:
Meg jobbat mondok: apukak a noi wcben... en is feltem a gyerekem, akarcsak mas, de egy iskolast azert nem valoszinu, hogy elrabolnak a lefolyon at. Molesztalni se fogjak, ha ott allsz az ajto elott, bent meg egy csomo ember, akit a neme erre feljogosit.
4/15 anonim válasza:
Utolsó,bocs,de inkabb vigye apuka a noi wc-be a kislanyat. A noi mosdoban minden ajto zarhato,egy ffi semmit nem lat,de azert egy kisiskolas gyerek nem biztos,hofy el tudja maganak rendezni a terepet,le tudja nyomni a lehuzot es eléri a mosdokagylo felett a szappant...kapasbol csak ennyi dolog jutott eszembe..ugyanigy a kisfiu sem biztos,h feleri a ffi mosdoban a piszoart,nem biztos,hogy a wc olyan allapotban van,hocy oda gyereket beengednek stbstbstb...
5/15 anonim válasza:
Akkor biztos az en gyeremnek vannak termeszetfolotti kepessegei, hogy egyedul tud mar pisilni. Pedig csak most lesz iskolas. Amugy a piszoarnal pisilo fefiakbol se latsz semmit, hacsak nem kifejetten stirolod oket. Egy fiu meg foleg semmi ujdonsagot nem lat rajtuk.
6/15 anonim válasza:
Téged ez tkp miért zavar? Félsz, hogy megles egy hétéves?
7/15 anonim válasza:
Nem mindegy? Minden wc-n ajtó van. Max a kézmosásnál lesz koedukált a dolog, azt meg csak kibírja minden szégyenlős nőnemű.
Es igen, egy kisiskolást még lehet félteni.
Most ez miért is probléma?
8/15 anonim válasza:
Engem abszolút nem érdekelne ha egy 6-7-8 éves fiú is lenne a wc-ben,az ajtó zárható,nem lát semmit.Lehet a gyerek se akar egy csomó idegen hapsi közé bemenni egyedül,ilyen esetben most akkor pisiljen,kakáljon be ???
9/15 anonim válasza:
5-ös,nem nem csak a te gyerekednek(itthon az én öt évesem is egyedül végzi a dolgát),de mint írtam ,minden nyilvános illemhely más..nekünk két lányunk van,és képzeld,szoktak az apjukkal kettesben/hármasban is elmenni,mert nem vagyok hozzájuk nőve,és neki is meg kell oldani valahogy,ha az 5 évesnek pisilni kell.
A másik meg,tudom durva lehet számodra,de ha én megyek a lányommal,ő elvégzi a dolgát és kint megvár a wc ajtaja előtt,akkor folyamatosan beszéltetem,hogy tudjam ott van,és nem történt vele semmi..
10/15 anonim válasza:
Ez nem durva, ez mar inkabb vicces!! Mi tortenne vele pisiles, kakilas kozben? Lehuzza magat? Ennyi maganeletet még egy otevesnek is engedhetnel. Hidd el, még lelegezni is tud nelkuled, ha hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!