Tényleg nem tudja lenyelni a gyógyszert vagy csak hiszti az egész?
3 gyerek, nekem a legnagyobb ilyen, ő 7 éves.
Tablettát abszolút nem nyeli le. (Az 5 évesem lenyeli!)
Szirupokkal még úgy ahogy elvan, de ha olyan oldódós gyógyszert kapunk, ami "darabkás" lesz, attól rosszul lesz a nagylányom.
Na hát mondjuk nem nagyon engedem a hisztit, mert válaszút elé állítom (szemét módon), vagy megeszi a darabkásat vagy mehetünk a kórházba és ott beadják neki tűvel. Szerencsétlen egyből lenyeli.
De amúgy ahogy nő, úgy veszem észre, tényleg hónapról hónapra, tudomásul veszi, hogy ezt kell, ha rossz ha nem rossz az íze, de ettől gyógyul meg.
Egyre ritkább a hiszti.
Épp most is beteg és darabkás gyógyszert kapott, de most nincs hiszti, csak minimális, de "fenyegetnem" még nem kellett a héten :D
Viszont én előre be vagyok rosálva, mert jön a parlagfű szezon és mivel már "nagylány", a doki tablettás gyógyszert írt fel neki. Tavaly még szirup volt.... szóvel ez még lesz egy harc :( :( de hátha még augusztusig változik az ügy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!