Fiús anyukák! Milyen a fiatok haja?
Tüsi, rövid, kopasz, hosszú?
A fiam 3 éves, volt már mindenféle haja a nullától a szinte vállig érőig. Most is nagyon hosszú már, a nagy sörénnel bár nagyon aranyos, de nagyon megnagyítja a fejét.
Nem tudom, mit csináljak, maradjon így, növesszük, vagy vágjuk le? De mekkorára? A ti fiatoké milyen?
Köszönöm a válaszokat!
Szia!Először is nagyon szép kisfiad van!Az én kisfiamnak télen snassz egyforma hossz haja van kb 4-5 cm,most hogy itt a jó idő Oldalt felgépeltem,felül hosszabbra hagytam,mert a nyakánál ő is eléggé izzadós!Bár az apjának is hosszú haja van ,és én is meg szerettem volna hagyni a haját!:))Én fodrász vagyok,én vágom a haját tehát pénzbe sem kerül,de ezt akár te is meg tudod csinálni!Én nekem nem tettszik(ezzel senkit nem szeretnék megbántani,mindenkinek úgy szép a gyerkőce ahogy van,és a saját anyukája dönti el miylen haja legyen),ha teljesen le van gépelve a hajuk,mert olyan koravénnek tűnnek,bár az tény hogy akkor nagyon megerősödik a hajuk,az én fiamnak így is ollóval vágva is jó erős haja lett!
Így én a harmadik képre szavazok!
Szép napot!
Végülis a rövidebbnél döntöttünk, csak ahogy ez lenni szokott, menet közben véletlenül a legrövidebb lett.. :D
Nem baj, majd megnő!
Köszönöm szépen a válaszokat, és pláne a dicséreteket:)
Köszi mindenkinek.
Most ilyen: [link]
Egyébként örömmel fogadnám, ha küldenétek képet a fiaitok hajáról, vagy leírást. :)
Szia!
3-4 képen amikor 2.5 és 3 éves a kisfiad nagyon jó kis haja van.Amikor a leghosszabb az nagyon vagány.:)
Nekem a kisfiamnak göndör hosszú haja van.Nincs szívünk levágni,de muszály lesz.Csak épp még fogalmunk sincs hogyan.
Én rövidet egyáltalán nem szeretnék neki.
Küldök egy képet neked a kisfiamról privátban.
Nem tudom,hogy lehet ide képet feltölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!