Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg nem lehet kibírni az...

Tényleg nem lehet kibírni az Anyák napi műsort telefon és kamera nélkül?

Figyelt kérdés

Tegnap itt már kifakadtam egy válaszban.

A lényeg, hogy voltam a lányom ünnepségén, hátsó sorban álltam, és előttem kb 50 nő emelte magasba a telefonját, amitől én alig láttam a saját gyerekemet. Nagynénik, nagymamák, keresztanyukák, MINDENKI, volt olyan gyerek, akihez frankón négyen vették fel ugyanazt.

Nem tisztelik a gyereket, aki hetekig készül, aztán meg nem látja "fész-tú-fész" a saját anyját, mert az anyja a telefonján keresztül bámulja a gyerekét.

Nagyon örültem, mert a másik gyerekem csoportjában megmondta az óvónéni, hogy nem lesz telefon. Ilyen "kuckós" anyák napja volt, tehát csak az anya és a gyerek kettesben vagy esetleg plusz nagymama is (mivel kiscsoport). Megyek be a gyerekkel, hogy elmondja nekem édeskettesben a kis versét, erre ott áll velem szemben a képemben szinte egy kamera három lábon. Kijött belőlem, hogy MI EZ ITT? AZ RTL KLUB?? Az óvónéni persze megsértődött rám, hogy elrontom a meghitt pillanatot. Úgy örültem, hogy nem lesz fényképezgetés, erre a képembe dugnak egy kamerát :( :(

Már előre félek, mi lesz a harmadik gyerekem anyák napi műsorán.

Most komolyan, tényleg nem lehet a műsor után fotózni??????? MIért kell elrontani ezeket a szép pillanatokat???

Úgy gondolom, egyedül vagyok a gondolataimmal, mert rajtam kívül mindenki fotózott mint a veszett egér... de azért megért engem valaki??

A gyereknek olyan jó, ha belenézhet az anyja szemébe, ha úgy ölelheti meg, ha nincs ott az a hülye telefon :( :(

2016. máj. 5. 22:03
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ez pénz kérdése. Minden csoportban van legalább egy, aki valamennyire konyít a kamerázáshoz.
2016. máj. 8. 08:10
 32/33 anonim ***** válasza:
Minden csoportban van ilyen anyuka aki többiek pénzét szivesen költi ,legközelebb állj a csoport szoba széllére vagy széksor elsö sorába ülj és senki nem fog elöted videozni fényképezni .
2016. máj. 8. 15:35
 33/33 A kérdező kommentje:

Miért is kerülne ez pénzbe?

Amúgy ma volt a 3. gyerekem ünnepsége, ez tök jó volt.

Legalább 60 hozzátartozó volt jelen.

Ehhez képest 3-4 ember fotozott néha 1-1-et.

Oldalról 1 apa kamerazott. O fogja elküldeni mindenkinek.

INGYEN 😄

2016. máj. 10. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!