Tényleg nem lehet kibírni az Anyák napi műsort telefon és kamera nélkül?
Tegnap itt már kifakadtam egy válaszban.
A lényeg, hogy voltam a lányom ünnepségén, hátsó sorban álltam, és előttem kb 50 nő emelte magasba a telefonját, amitől én alig láttam a saját gyerekemet. Nagynénik, nagymamák, keresztanyukák, MINDENKI, volt olyan gyerek, akihez frankón négyen vették fel ugyanazt.
Nem tisztelik a gyereket, aki hetekig készül, aztán meg nem látja "fész-tú-fész" a saját anyját, mert az anyja a telefonján keresztül bámulja a gyerekét.
Nagyon örültem, mert a másik gyerekem csoportjában megmondta az óvónéni, hogy nem lesz telefon. Ilyen "kuckós" anyák napja volt, tehát csak az anya és a gyerek kettesben vagy esetleg plusz nagymama is (mivel kiscsoport). Megyek be a gyerekkel, hogy elmondja nekem édeskettesben a kis versét, erre ott áll velem szemben a képemben szinte egy kamera három lábon. Kijött belőlem, hogy MI EZ ITT? AZ RTL KLUB?? Az óvónéni persze megsértődött rám, hogy elrontom a meghitt pillanatot. Úgy örültem, hogy nem lesz fényképezgetés, erre a képembe dugnak egy kamerát :( :(
Már előre félek, mi lesz a harmadik gyerekem anyák napi műsorán.
Most komolyan, tényleg nem lehet a műsor után fotózni??????? MIért kell elrontani ezeket a szép pillanatokat???
Úgy gondolom, egyedül vagyok a gondolataimmal, mert rajtam kívül mindenki fotózott mint a veszett egér... de azért megért engem valaki??
A gyereknek olyan jó, ha belenézhet az anyja szemébe, ha úgy ölelheti meg, ha nincs ott az a hülye telefon :( :(
Én a iskolás fiam anyáknapján videoztam mivel az osztálya egy egész müsort csinált ,de én csak azt videoztam le amikor ő volt ,illetve amiben ő is részt vett. Nálunk müsor után adták át az ajándékot akkor már nem volt video .
Ezek emlékek tudod ,amit jó visszanézni .azért készülnek igy nem felejtödnek el .
Értek mindenkit, köszönöm a válaszokat!!!
Esküszöm, nem túlzok, rengetegen voltak a lányom ünnepségén. Lévén 3 gyerekem van, millió ilyen műsoron vagyok már túl, én ENNYI embert még nem láttam. Még a ballagáson sem voltak ennyien. Nem is értettem ezt most.
23-an vannak az osztályban, legtöbbjüknél 3-an jöttek el (anya+2mama), de volt ahol nagynéni is volt, és nagyon soknál eljött a keresztanya is. És volt vagy 6 apuka, ami viszont totál érthetetlen számomra.
Minimum 50 ember volt a teremben.
És ültek egymás mellett 3-4-en a családtagok, és egytől egyig mind videózott.
Sok ilyen rendezvényen jártam már, de ilyen fokú kamerahasználatot még nem láttam.
Azért is akadtam ki.
És még azt hozzáteszem, hogy én is imádom a gyerekeimet fotózni és videózni, tehát nem vagyok mobil-ellenes!
De a következő ilyen műsornál felvetem a tanító néniknek, hogy legyen EGY kamerás, és szépen megkapja mindenki dvd-n a komplett műsort. Kíváncsi vagyok, de szerintem ilyen előzményekkel egy szülő sem fog mellémállni.
Én is kamerázom mindig, de nem azt nézem, hanem a gyerekeket, másrészt direkt úgy tartom, hogy lássanak tőle, többek között ezért szoktam a terem szélére állni.
Amúgy én meg attól vagyok ki, ha már itt tartunk, hogy amelyik családból többen is jönnek, ott miért nem tud vki kint maradni a picivel??? Nálunk komplett bölcsit csináltak a naccsaládosok az egyik sarokban, kb. 5 baba volt együtt, akik persze nem voltak halkan, míg anyu, apu, mama kamerázott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!