LG G4 vagy LG Nexus 5X?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy melyik mobilt vegyem, a Nexus 50 euróval olcsóbb, és van rajta ujjlenyomat-érzékelő is, viszont a G4-ben több a Ram, jobb a kamerája, és lehet, hogy hülyeséget mondok, de egyenlőre még előnyösebb a micro USB, különösen amiatt, mert én általában könnyen hazavágom a kébeleket.
Nagyon fontos lenne, mert hosszú távra tervezek vele, a mostani telefonom, már negyedik éve van meg, és három évig ez is ki kéne bírja.
2016. ápr. 25. 12:48
1/17 A kérdező kommentje:
Ja, és a Nexusban ugyebár nincs hely memóriakártyának se, szóval könnyen kifogyhatok a tárhelyból.
2016. ápr. 25. 12:53
2/17 anonim válasza:
G4
Mert:
Több RAM
Hardver ugyanaz
Jobb kijelző
Jobb akkuidő
Bővíthetőség+cserélhető akku
Sztem az ujjlenyomat olvaso nem er ennyit.
3/17 anonim válasza:
#2.+1.
Software-esen meg elhanyagolható mert van olyan gyors mint a Nexus féle Stock.
5/17 anonim válasza:
Több RAM nem ér semmit. Én a nexus5x-et mondom, szerintem jobb mint a G4 és több ideig lesz támogatva is, meg szoftveresen is gyorsabb.
6/17 anonim válasza:
Jah azt elfelejtettem, ha valamennyire is fontos a kamera, a g4 köröket ver a N5Xre
7/17 A kérdező kommentje:
A fontos szempontok:-Időtállóság
-Kamera
-Zenei képességek
2016. ápr. 25. 20:07
8/17 anonim válasza:
Kamerában a G4 nem csak az 5X-re ver köröket, hanem a világon létező összes telefonra, képminőségben ő a bajnok! Persze manuális beállításokkal a Sony Xperia Z-sorozat is képes ugyanerre, de akkor 20.7 helyett csak 8 MP a maximális felbontás, a G4 viszont alapból csinál ilyeneket 16 MP-ben.
9/17 A kérdező kommentje:
3 évig kibírják?
2016. ápr. 25. 20:51
10/17 A kérdező kommentje:
Más javaslatot is szívesen fogadok ebben az árkategóriában.
2016. máj. 4. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!