Ha Androidos telefont akarok venni, egy Google Nexus-szal járok a legjobban? (bővebben lent)
Teljesen más élmény a stock android mint a módosított. Persze figyelni kell arra is, de ha nem telepíted teli sz*rral akkor nem lassul be.
Amit meg a Sonydról írtál, az nekem hardveres dolognak hangzik (ha factory reset után még mindig csinálja, akkor biztos az)
Igen, ha Android akkor Nexus.
(Bár nekem se az van, mert számomra túl drága és nem is tetszik a stock Android kinézete.)
Szerintem softwareileg még a MIUI is jónak mondható ha már Lenovo-t néztél Vibe UI-val ami messze van a Stock-tól.Amúgy azok voltak az utolsó jó Moto-k,az új E is gyengébb lesz mint az elődje szokás szerint túlárazva szóval én a Motorola-ról már lemondtam amikor a Lenovo by Moto lett belőle...
De szerintem LG G4 ebbe a szegmensbe a legjobb meg a mostani Xiaomi MI5.Hiába a Nexus 5X-en a Stock AOSP ha hardwareileg a 2GB RAM elmaradott ebben a kategóriában.
"A köztudatba viszont hibásan épült be a Google és az Android kapcsolata. A helyzet az, hogy az Androidot nem a Google, hanem az Open Handset Alliance nevű cég-csoportosulás fejlesztette, hogy ki mit csinált vele kapcsolatban, azt nem tudni pontosan. Az OHA-nak jelenleg több mint 50 cég tagja, köztük 11 készülékgyártó (HTC, LG, Motorola, Samsung, Asus, Garmin, Huawei, Sony Ericsson, Ericsson, Toshiba, valamint a 2009. június elsején csatlakozott Acer), 13 félvezetőgyártó (többek között az Intel, a Marvell, az nVidia, a Broadcom, a SiRF, az ARM és az Atheros), 10 operátor (köztük a T-Mobile és a Vodafone), 12 szoftveres cég (maga a Google, az eBay és pár kevésbé ismert név), valamint 7 egyéb vállalat — a lista egyébként hónapról hónapra változik, egyesek kiszállnak a buliból, mások viszont csatlakoznak, jellemzően utóbbiak vannak többen. Látszik, hogy nem kispályás kft-k tömörüléséről van szó, az Android tehát elméletileg hatalmas tudás és sok munka eredménye, a konkurencia (egészen pontosan a nagy konkurens Symbiant birtokló Nokia) viszont pont emiatt támadta oly sokat az Androidot — véleményük szerint ugyanis lehetetlen, hogy egy ennyi cég által fejlesztett rendszer egységes és stabil legyen."
Forrás: Mobilaréna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!