Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG G4 vagy LG Nexus 5X?

LG G4 vagy LG Nexus 5X?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy melyik mobilt vegyem, a Nexus 50 euróval olcsóbb, és van rajta ujjlenyomat-érzékelő is, viszont a G4-ben több a Ram, jobb a kamerája, és lehet, hogy hülyeséget mondok, de egyenlőre még előnyösebb a micro USB, különösen amiatt, mert én általában könnyen hazavágom a kébeleket.

Nagyon fontos lenne, mert hosszú távra tervezek vele, a mostani telefonom, már negyedik éve van meg, és három évig ez is ki kéne bírja.

2016. ápr. 25. 12:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szoftveresen az 5X, hardveresen pedig a G4 jobb, de amúgy 100 ezer Ft alatti Androidosból a G4-nél nincs jobb telefon! Esetleg még az említett két típus között Huawei P8 és G8!
2016. máj. 4. 18:43
 12/17 anonim válasza:

NX5, sosa sem lehet tudni, hogy mikor nem fog bekapcsolni az LG g4, ezt az LG is bizonyítja, és az is hiba, hogy nem mindig érzékeli a kattintást, szintén bizonyítja az LG. Kamera tényleg jobb, sokkal, DE! NX5 jobban optimalizált, olcsóbb, lassabb, de csak kb. 0.1%-kal.

NX5 ráadás még tovább lesz támogatva, meg még újabb is.

Úgyhogy NX5!

2016. máj. 26. 21:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Hétfőn kapcsoltam be az új G4-em :-D
2016. máj. 26. 22:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Gratulálok, szerintem a legjobb döntést hoztad! :) És milyenek az első benyomásaid róla?

Ja, és #12-es, az valóban sokat számít egy telefonnál, hogy meddig lesz támogatva, illetve a hardveres időtállóság is, de tényleg csak ez a 2 lényeg, az, hogy mikor jelent meg az adott típusú telefon, teljesen elhanyagolható, nem számít!

2016. máj. 26. 23:26
 15/17 A kérdező kommentje:
Elég jó, viszont néha kicsit belassul rajta a Real Racing 3, és a kamerája nem mindig foókuszál elég gyorsan.
2016. máj. 29. 12:32
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
Hát igen. De mivel a soc ugyan az mint az nx5ben, és a guglis optimalizációt is megüti az lgg4, a rr3 ott is akadna. A kamerája meg még mindíg jobb mint az nx5ben.
2016. máj. 29. 12:39
 17/17 anonim válasza:

nekem itt van az 5X a kezembe,előtte Nexus 5-öm volt,azt bevallom felesleges a váltás az 5 után de pont eltudtam adni jobb árba,és a G4 akármilyen QHD felbontás..én a full HD és a QHD-ban semmi különbséget nem látok! minőségre elismerem jobb a G4 de,de nem recseg ez se finom a hátlapja,jó a fogása! nem hiszem azt hogy a G4 QHD kijelzője 3000 mAh és 5,5colos kijelzője jobban bírja sokkal mint az 5X Full HD 5,2 colos kijelzője..

ha fontos a zene

a támogatottság

és az hogy 3 évig telefon legyen és közbe legyen rá frissítés akkor 5X de a G4et is támogatom! mind a kettő rá ver a mai telefonokra.

2016. júl. 13. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!