LG G4 vagy LG Nexus 5X?
Nem tudom eldönteni, hogy melyik mobilt vegyem, a Nexus 50 euróval olcsóbb, és van rajta ujjlenyomat-érzékelő is, viszont a G4-ben több a Ram, jobb a kamerája, és lehet, hogy hülyeséget mondok, de egyenlőre még előnyösebb a micro USB, különösen amiatt, mert én általában könnyen hazavágom a kébeleket.
Nagyon fontos lenne, mert hosszú távra tervezek vele, a mostani telefonom, már negyedik éve van meg, és három évig ez is ki kéne bírja.
NX5, sosa sem lehet tudni, hogy mikor nem fog bekapcsolni az LG g4, ezt az LG is bizonyítja, és az is hiba, hogy nem mindig érzékeli a kattintást, szintén bizonyítja az LG. Kamera tényleg jobb, sokkal, DE! NX5 jobban optimalizált, olcsóbb, lassabb, de csak kb. 0.1%-kal.
NX5 ráadás még tovább lesz támogatva, meg még újabb is.
Úgyhogy NX5!
Gratulálok, szerintem a legjobb döntést hoztad! :) És milyenek az első benyomásaid róla?
Ja, és #12-es, az valóban sokat számít egy telefonnál, hogy meddig lesz támogatva, illetve a hardveres időtállóság is, de tényleg csak ez a 2 lényeg, az, hogy mikor jelent meg az adott típusú telefon, teljesen elhanyagolható, nem számít!
nekem itt van az 5X a kezembe,előtte Nexus 5-öm volt,azt bevallom felesleges a váltás az 5 után de pont eltudtam adni jobb árba,és a G4 akármilyen QHD felbontás..én a full HD és a QHD-ban semmi különbséget nem látok! minőségre elismerem jobb a G4 de,de nem recseg ez se finom a hátlapja,jó a fogása! nem hiszem azt hogy a G4 QHD kijelzője 3000 mAh és 5,5colos kijelzője jobban bírja sokkal mint az 5X Full HD 5,2 colos kijelzője..
ha fontos a zene
a támogatottság
és az hogy 3 évig telefon legyen és közbe legyen rá frissítés akkor 5X de a G4et is támogatom! mind a kettő rá ver a mai telefonokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!