Anyukák reggel hánykor keltek, ha aznap kell az ebéddel is elkészülni, illetve hogyan alakul tovább a napotok?
Amíg nagyon picik voltak a gyerekek addig rendeltük az ebédet (e-food tényleg prémium minőség és nagyon sok helyre visznek az országban) (a főzés ott kezdődik, hogy kigondolod,bevásárolsz,elpakolsz,előkészülsz,megfőzöl, mosogatsz, elpakolsz és mivel kis adagot nem lehet főzni 2-3 napig ugyanaz van ami vagy jó vagy nem)
Nagyon, nagyon ajánlom a kuktát (fagor) ,ill. a gyorsfőzőt. Egy leves előkészülettel együtt 20 perc, ugyanígy a pörkölt-tokány-ragufélék.
Sokszor csinálok sütőben készült dolgot, aminek az előkészülete nem több 10 percnél és bedugom a sütőbe kb.40-50 percre, addig az udvaron vagyunk vagy a közeli boltba megyünk.
Én is töprengtem hogy talán a gyerek előtt kellene felkelni,hogy az ebédet,ill.olyan dolgokat megcsináljak amiket halkan is lehet - de nem ment, mert volt hogy 2-3 órát aludtam részletekben éjszaka.
Mi 6-kor kelünk, KV, zuhany, reggeli, összekészülünk az oviba, kicsivel vissza ő akkor reggelizik utána játszik én addig az ebédet megcsinálom,utána séta (bolt,posta,játszótér...ilyesmi) hazajövünk ebéd befejezése, ebédelünk, alszik (házimunka közben, ha van idő én is lefekszem fél órára), délután uzsonna, megyünk a nagyért oviba, udvaron játszunk vagy máshol (játszótér, játszóház), vacsora, mese, fürdés, alvás 8.30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!