Anyukák reggel hánykor keltek, ha aznap kell az ebéddel is elkészülni, illetve hogyan alakul tovább a napotok?
6-7 között kelek ebédtől független. ha főzni kell az annyiban változtat hogy aznap reggel kevesebbet játszom a gyerekkel.
6-7 között megcsinálom az ő és a férjem reggelijét, előkészítem az ebédet, elmegyünk sétálni 8-9.30-ig, utána lezuhanyzok, gyümölcsöt eszik, néz 30 percet mesét, addig befejezem az ebédet, utána játszunk...ha más házi munka is van, akkor meg kevesebbet játszunk, ha tovább tart az ebéd, akkor sincs több mese, akkor addig egyedül kell lennie.
Én most 6-kor mert 2 hetes a kicsi, Szopizik aztan kezdem az ebédet mert ugye sokat kell abba hagynom.
A 3 eves ebben engem sosem zavart, kicsinek a hátamon volt ha ebédet csinaltam, 2 eves kora ota meg a pulton ül, kap fakanalat műanyag edényt es o is főzött. Most mar komolyabban is segit, szoval 8-korul keltünk idáig...
Reggeli, kávé irány a konyha o esetleg mesét nézhet kozbe..ebed utan alvas utana játszótér vagy kertben játszunk..
7-8 körül keltünk ma.
3 gyerek van, iskolások.
Eddig takarítottunk, mosás, teregetés. Az ebéd még csak folyamatban.
(pörkölt lesz tésztával)
Het utan keltunk, kis ebredezes utan(kave konkretan 😃), reggeliztunk kb fel nyolckor. A fiam kent nekem is majkremes kenyeret. Nyolc eves, imadom, h ilyen kis gondoskodo. 😊
Az ebed most lesz lassan kesz, zoldsegleves, krumplis tesztaval, a delelott takaritassal telt.
Ebed utan nyugi van kb egy orat, utana megyunk gorkorizni a parkba, a fiam haverjait is viszem. Este o nyolckor fekszik, mi 10 korul, akkor szoktunk a ferjemmel osszebujni, beszelgetni.
Én minden délután vagy este előkészülök a másnapi ebédre. Amikor a gyerkőc apázik.
Ha pl. pörkölt lesz másnap, akkor előző este összevágom a húst, a hagymát is. Odakészítem a lábosokat is.
Reggel nem állítok ébresztőt. Amikor kel a 2 évesem, akkor melegítek neki tejet és amíg megissza odarakom főni a kaját. Úgy, ahogy vagyok, pizsamában, csipásan :-D
Így nem veszek el tőle időt egyrészt, màsrészt meg mire indulunk a délelőtti csavargásra, addigra kész az ebéd.
Nekem ez így nagyon bevált.
Köszönöm, nekem mindenki válasza idáig hasznos volt. Ne foglalkozzatok a lepontozokkal!
Sajnos videkiek vagyunk, itt nincs lehetoseg rendelni ebédet (bár lenne!).
Gyerkoc du.- mar nem alszik (sajnos ez is kilove munka terén).
De a többi hasznos ötlet klassz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!