Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Túl alacsony a kisfiam?

Túl alacsony a kisfiam?

Figyelt kérdés

Most 3 éves a kisfiam. Jövő héten megyünk státuszra. Ma talált a lomos fiókban egy mérőszalagot, kérte, hogy mérjem meg. A falhoz állítottam, és bejelöltem a feje búbját. 95 cm a padlóig, ebben persze nincs benne a lábfejhossza. Picit meglepődtem, mert 98-as és 104-es ruhákat hord már. Olyan 1 méterre tippeltem volna. Egyébként magas, vékony gyerkőcnek tűnik, a súlya olyan 13 kiló körül lehet.

Más ilyen korú fia milyen magas és hány kiló?

Köszönöm.

2016. ápr. 27. 15:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A szülők magassága nem mérvadó. Párom 170-173 cm, szülei is alacsonyak, apja szintén ilyen magasságú. Bátyja viszont kb. 190 cm, magas. Az anyuknak az egyik fiú testvére ilyen magas.

Fiam most 6 éves, kicsit magasabb az átlagosnál, már 8 évesnek is nézik. Most 126 cm magas. Héten mérte a védőnő, korosztályának csak 10%-a ilyen magas, mindenki más gyerek alacsonyabb (statisztika szerint). Viszont én is csak 164 cm vagyok, párom mnt írtam kb. 170-173 cm között. Viszont mint írtam vannak a rokonságban 180-190 cm-is férfiak, így simán lehet ilyen magas a fiam, ha mi szülei alacsonyak vagyunk.

Lehet nálatok fordítva van, ti magasak vagytok, de a rokonságban előfordulhat alacsonyabb magasság nálatok is.

2016. ápr. 28. 10:08
 12/13 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Megnéztem a fiam kiskönyvét, 3 évesen 100,5 cm volt, 15 kg. A te fiad csak 5 cm-el kisebb, ez teljesen normális magasság. 3 év alatt nőtt a fiam durván 25-26 cm-t. Én most meg azt nem tudom eldönteni, hogy 122-es v. 128-as ruhákat vegyek :)
2016. ápr. 28. 10:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Júliusban lesz 4 éves a fiam. Most 96 cm és 13,5 kg.
2016. ápr. 30. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!