Engeditek, hogy a gyermeketek egyen boltban? Anyósom előszeretettel a kezébe ad mindent, hogy majd a pénztárnál úgyis jelzi.
Figyelt kérdés
De én nem szeretem több okból sem.
A gyerek összefogdos mindent,utána azzal a kézzel egyen,ki tudja milyen bacit szed a kezeire.Ha ezt mondom "rigolyás p.csának" nevez.
Ha csak azt,hogy nem szeretem, ha nekiáll mielőtt kifizetnénk, azt meg se hallja.
Szerintetek is rigolya?Vagy ti sem engeditek?
2010. ápr. 6. 15:55
21/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.
Még nem pontoztam, de reggel pótolom.
Anyóssal több gond is van, jól látja aki írta, de a legnagyobb az,hogy minden úgy jó ahogy ő mondja, és csinálja....a másiké sz.r....
2010. ápr. 7. 22:23
22/23 anonim válasza:
Az anyósok már csak ilyenek. Lehet, hogy egyszer mi is ilyenek leszünk... Bár én remélem, hogy ha ilyenné válnék lesz valaki, aki szól. Apósokon és férjeken a világ szeme! :)
23/23 anonim válasza:
Nálunk nincs ilyen gond,a legtöbb boltban ki van írva,hogy semmilyen árut nem lehet sem kibontani, sem fogyasztani fizetés előtt. Itt a kezébe adsz egy kiflit, és pár percen belül a biztonsági őr már visz is magával, s kezdődik a tortúra. De sztem nem is baj,ha megszokja a gyerek, hogy azt ehetem meg, amit kifizettünk. A boltba vásárolni megyünk, az éttermekbe pedig enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!