Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom hamarosan 14 hónapos...

Kislányom hamarosan 14 hónapos lesz. Január eleje óta kemény székrekedéssel kűzd. Az étrendjében nem változtattam akkortájt semmit sem. Nem tudom mi lehet az oka. Mivel lehetne elkerülni a továbbiakban a székrekedést?

Figyelt kérdés
Sokmindennel próbálkoztam, többek között: reggel éhgyomorra meleg cukros tej, házi szilvalekvár, különböző joghurtok, őszi- és sárgabaracklevek stb.
2010. ápr. 6. 10:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Nàlunk a kamilla tea vàlt be,és banàn,alma elhagyasa.
2010. ápr. 6. 10:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Én minden nap vagy babapudingot, vagy natúr kefírt adtam a babámnak, így biztosítottam, hogy ne legyen székrekedése. Úgy falta, hogy azóta is imádja ezeket. Most 3 éves, és még mindig ezt a módszert alkalmazom, ha gond van. Nekünk ez vált be.
2010. ápr. 6. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!