Jaj anyukák, teljesen elkeseredtem, hogy a 3 éves kisfiam milyen pici. Vagy túlreagálom?
Figyelt kérdés
Kisfiammal tegnap voltunk a 3 éves státuszvizsgálaton, és csak most néztem utána az értékeinek. 90 cm és 12 kg. Időben született átlag méretekkel, de hiába eszik hihetetlen mennyiségeket, nem fejlődik a görbéknek megfelelően.
A doktornő, védőnő se mondott semmit. Lehet túlaggódom, de nem kéne mégis valamilyen vizsgálatra küldeni, hogy minden rendben van-e?
2016. ápr. 5. 15:10
11/15 anonim válasza:
Ha az orvos es a vedono is mindent rendben talal, akkor ne aggodj. Mi a masik veglet vagyunk. 20 honapos kislany 96 cm, 14 kilo. En meg sokaig azert aggodtam, hogy tul nagy. De az orvis megnyugtatott, mi is magasak vagyunk. Igy mar nem gorcsolok rajta.
12/15 anonim válasza:
Pici minden tekintetben .én max sulya miatt gondolkodnék el .
13/15 anonim válasza:
Lányom 6 évesen 117 cm és 18 kg
14/15 anonim válasza:
Hidd el sokkal nyugodtabb lennél, ha nem próbálnád meg statisztikai görbékbe beleszuszakolni a kisfiad. Nekem például halvány lila fingom sincs, hogy melyik gyerekemnek mekkorának kellene lennie "hivatalosan". Két dolgot néztem mindegyiknél. Mennyire arányos a testfelépítése, illetve mennyi az energiája. Ha ezek rendben vannak, felesleges aggódni.
15/15 anonim válasza:
Én fiam 94cm és 12,5kg volt 3évesen és soha senki sem mondta, hogy túl pici lenne.
Szerintem semmi gond a fiad méreteivel. Nem egy nagydarab kisgyerek, de ez nem jelent problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!