Hány képet pakolsz fel a közösségi oldalra a gyerekedről?
Pont ezen nevettem itt magamban, hogy itt mindenki azt nyilatkozza hogy nullát vagy minimálisat, azok az anyukák akik napi szinten 10 képpel bombáznak minket és az ismerőseiket azoknak a képek felrakása miatt nincs idejük a gyakorira járni? :D Vaaaagy, csak nem merik bevallani és inkább nem is válaszolnak. :D
Én egyébként havonta kb 10 képet rakok fel, egyszerre többet szoktam, de teljesen különböző képeket, néha egyet-egyet ha valami igazán vicceset csinál vagy extra csinos.
A másik ami érdekel, hogy miérj van mindenki lepontozva vajon?
Amúgy senki nem fogja azt írni hogy én miden fél órában feltöltök ötöt :D :D. Úgyhogy aki így csinálja valószínüleg inkább nem válaszol.
Múlt héten, húsvétkor tettem fel mindkettejükről.
Azelőtt karácsonykor és azelőtt szeptemberben iskola-és ovikezdéskor.
Kb évente 4-szer.
Hehe, még mielőtt megnyitottam a kérdést már láttam előre hogy itt mindenki szentéletű és soha egy darab képet nem tesz ki a gyerekéről :-D
Hogy válaszoljak is, én a 2 év alatt 9 képet tettem fel a fiamról, de ennek az az oka, hogy a férjem egyfolytában pakolja fel (egyszerűen nem bírok vele, mindig mondom, hogy mindenki le fogja őt tiltani állítson magán :-D ), és mivel sok a közös ismerősünk nem akarom őket sokkolni azzal hogy mindketten töltögetünk.
Szerintem mint mindenben egyik szélsőség sem jó, törekszem az arany középútra. Van ismerősöm aki tényleg nullát rakott fel a gyerekről én meg hót kiváncsi vagyok a lurkóra és bosszant (annyira nem vagyunk jóban hogy kérjek képet) :-D
De olyan ismerősöm is volt, akit letiltottam, mert napi 5 ugyanolyat tett ki, meg meztelen képeket (!!!) szegény kisfiúról :-(
Szóval, arany középút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!