Hány képet pakolsz fel a közösségi oldalra a gyerekedről?
Figyelt kérdés
2016. márc. 31. 16:14
11/27 anonim válasza:
Hát... kb 3-4 havonta 1-2 vagy 5-6 darabot, attól függ.
Nagyszülőknek és a 2 barátnőmnek e-mail-ben szoktunk képeket küldeni egymásnak, azt sokat, ott simán mennek a viccesek is. :) De Face-re csak normálisat teszek, amivel nem szégyenkezhetne. :)
12/27 anonim válasza:
2-3 havonta kb 3-4 képet vagy ha történik valami különlegesség közben, akkor egyet-egyet, de túlzásba nem esünk.
13/27 anonim válasza:
Mikor megszületett tettem fel 1-2 képet róla szerintem, azóta nem. Most 6 hónapos. De én havonta 2x lépek be facebookra, más közösségi oldalon nem vagyok.
15/27 anonim válasza:
13-as vagyok, egyébként privát üzenetben küldtem vagy 100-at a szüleimnek már.
16/27 anonim válasza:
Amikor megszületett akkor egy 3-4 képet tartalmazó albumot tettem fel. Azóta pedig kb.2-3 havonta egyet. Másfél éves.
17/27 anonim válasza:
Kb. 120-150 kép van fent róla, ebből kb. 10 ami nyilvános, a többit csak a közvetlen rokonok és néhány barát láthatja. 5 éves
18/27 anonim válasza:
Én nem teszek fel egyet sem, nincsen Facebook-om. Viberen van közös családi csoport oda szoktam nekik küldeni pár naponta, illetve barátoknak is igy szoktam, viber, iMessage, e-mail, dédiknek nyomtatni szoktunk mert ők nem igazán online-ok. Igy csak azok látják akik biztosan értékelni fogják, és szeretnék is látni az update bébi fotókat.
19/27 anonim válasza:
Facebook-on nem vagyok fent.
Anno az iwiw-en volt fent pár kép. 3 gyerek van.
20/27 anonim válasza:
ha itt mindneki 2-t tett fel összesen, akkor hol vannak azok akik naponta 20-at tesznek fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!