Szoktál kiabálni a gyerekre? És hány éves a gyerek?
Figyelt kérdés
Csak mert mama ma megjegyezte, hogy ne kiabáljak már a két éves fiamra, mert minek szülök, ha nincs hozzá türelmem. De én igazán türelmes anyukának tartottam magam eddig... most meg ugye bűntudatom van, de persze azt is tudnotok kell, hogy a gyerek nem fél tőlem, és természetesen akkor sem hallgat rám, ha rákiabálok. Ti hogy csináljátok? Tényleg idegbeteg anyuka lennék??????2010. ápr. 4. 18:42
11/13 anonim válasza:
15.08-as vagyok, az utcsónak írnám: és képzeld az én lányom is Bika horoszkópú, és ugyanezt csinálja, ha el akarom magyarázni, hogy egy most pl. fáj az anyunak, vagy most szomorú az anyu, akkor is ütüget és durva. De pl. akkor is ezt csinálja, mikor elesik vagy beüti valamijét és odamegyek, hogy megvígasztaljam, vagy megpusziljam, ütöget és löktös...áhhh
12/13 anonim válasza:
Nekem meg egy Kos fiam van. 2 éves... Ezek után gondolhatjátok... Tele vagyok lila-zöld foltokkal. És az ütögetésen kívül még ordít is torkaszakadtából. És olyan erős, hogy lassan apának kell lefogni, ha éppen fejjel rohanna a falnak :-)
Szóval kiabálok néha, sőt néha a fenekére is csapok. De azért igyekszem észérvekkel meggyőzni, és már elég sokszor sikerül is. Igaz, hogy durvábbak a hisztik, de ritkábbak is 1,5 éves kora óta. Nálunk akkor volt a csúcs.
13/13 anonim válasza:
21.36: mi is ugyanígy vagyunk, nem tudom megvigasztalni, bármi baj van, mert én kapok. :) Én voltam a bika lányos anyuka. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!