Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek már ovis a gyereke...

Akinek már ovis a gyereke annál, hogy müködtek ezek a dolgok?

Figyelt kérdés
Kislányom szeptemberben ovodába megy. Nagyon félünk mert az ismerösök gyerekei akik meg kezdték az ovit folyamatosan betegek.Egy hét ovi egy hét betegállomány. Ezt egy munkahely sem nézi jó szemmel. Sajnos a férjem maszek helyen dolgozik tehát ő nem tud majd itthon maradni ha lebetegszik a gyerek szóval mindig én leszek az aki itthon marad. Most ha találok egy munka helyet s egyből azzal indítok ,hogy minden 2.héten lebetegszünk tuti elküldenek. Arról nem beszélve ,hogy a feltételeinkkel ( állandó délelöttös munka kénne mert apa vinni tudja a gyereket de haza csak este ér) amikkel keresünk munkát nehéz találni. Nagyon félek mert nem tudom ,hogy lesz. Ha nem volt munka helyem a szülés elött akkor a gyes után munkanélküli sem jár.. Vagy igen? Mert akkor elmehetnék egy 2-3 hónapraa amig meg edződik a gyerek.
2010. ápr. 2. 08:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!Ha rokonnal nem tudod megoldani akkor nincs véletlenül egy másik anyuka aki hasonló gondokkal küzd?Fogjatok össze,felváltva lehetnétek betegállományban a gyerekekkel,ez is tehermentesítene.Vagy felváltva vinnétek oviba a gyerkőcöket.Segítsetek egymásnak,ha már más nincs aki segítene.

Az enyém egyébként 2,5 évig volt beteges,dolgoztam,anyu tudott rá vigyázni.Most a másik megy oviba,arra gondoltam,hogy van egy ismerős anyuka,akivel egykorúak a gyerekeink,neki sincs segítsége.Ha már mondjuk én úgyis itthon vagyok az enyémmel,akkor miért ne jöhetne hozzám az ő orrfolyós,köhögős gyereke is?Persze,ha nagyon betegek akkor nem tukmálnánk egymásra.

2010. ápr. 3. 08:00
 12/12 anonim ***** válasza:
ezzel nem értek egyet (utolsó hsz) mert nem tudhatjátok, hogy ugyanaz-e a bajuk, pl ha egyiküknek vírusos fertőzése van, a másiknak bakteriális, rosszabbodhat a helyzet...
2010. ápr. 3. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!