Mivel foglalja le magát a 6 éves fiad, ha egyedül kell játszania?
Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 08:32
1/9 anonim válasza:
Még csak 5 éves, de Legoval és vonatokkal huzamos ideig eljátszik egyedül.
2/9 anonim válasza:
Igaz, még csak 5 éves és lány...rokon gyermeke, de ő legutobb a rajzaibol csinàlt könyvet teljesen magàtol talàlta ki és magàtol oldotta meg.
3/9 anonim válasza:
Lego, puzzle,fa vasúti pálya, ezek a favoritok. Ha belelendül, a Lego az, amivel a leghosszabb ideig, akár 2-3 órát is. Persze gyakran építünk mi is együtt, vagy a kamasz tesó is lekuporodik mellé, de jól elvan egyedül is, ha úgy kívánja a helyzet. Nem mindig vonul el a szobájába, ha dolgozom itthon, akkor előfordul, hogy hozza a dobozait és az íróasztalom mellé, a szőnyegre fészkeli be magát. Így a közelemben van, megmutatja mikor mit kreált, de nyugiban elvan.
4/9 anonim válasza:
Lego, vonat nálunk is nagyon menő. Illetve mostanában sokat rajzol meg színez. A netről szoktam neki nyomtatni mindenfélét, ami éppen kedvenc.
5/9 anonim válasza:
6,5 éves, szintén legózik, meg van nagyobb építője, fa építőkockái, azokból épít házat, garázst az autóinak. Meg hát az autók a megunhatatlan.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nagyjából az én fiam is ilyesmikkel köti le magát, viszont ha hagynám sokkal többet tv-zne. A ti gyereketek mennyit nézheti a tv-t? Vajon mi a normális határ?
2016. febr. 28. 12:45
7/9 anonim válasza:
Van tv, de tv előfizetésünk nincs már 2 éve. Először csak ki akartam próbálni milyen nélküle, de aztán így maradtunk, lévén senkinek nem hiányzik azóta sem. Vannak dvd-k illetve minden elérhető a neten. Nem igen néz tv-t (mármint a rajzfilmeket stb.. dvd-n) Vannak amik érdeklik, a Youtube-on szokott videókat nézni, a műszaki dolgok kötik le, ezt hetente többször engedem, egyszerre sosem ül fél-3/4 óránál a gép előtt többet. Néha robloxozik, az is bele kell férjen neki az egy órás időkeretbe(napi egy óra), de általában amúgy is maga áll fel. Elég mozgékony alkat, nem nagyon ül meg egy helyben, ha legózik az jobban leköti.
8/9 anonim válasza:
Ha hagynánk, akkor első nap biztosan odaragadna a tv elé. Van hogy bámulja, aztán elmegy játszani, aztán észre se veszi, hogy közben kikapcsoltam a tv-t. Általában csak este kapcsoljuk be 1 órára. Hétvégén reggeli után is.
9/9 anonim válasza:
Első vagyok. Nem gondolom, hogy mindent nézhet egy gyerek és mindig. Szabunk határokat, de engedjük mesét nézni. Mi döntjük el, mit nézhet, sok meséből lehet választani, de így is van amit ő akarna, de nem engedjük. Szerintem a mérték a lényeg, mint mindennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!