Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idősen tudott betakaróz...

Mennyi idősen tudott betakarózni egyedűl a gyermeked?

Figyelt kérdés
4 éves a kislányom,és éjszaka még többször felkelt,hogy takarjam be,mert ő nem tud egyedűl betakarózni. Úgy gondolom ennyi idősen már mennie kellene,azthiszem meg sem próbálja hogy megy e neki egyedűl...felnőtt méretű takarója van,elég vékony,alig van súlya
2016. jan. 7. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam októberben múlt 3 éves és betakarózik éjjel (kértem h csinálja egyedül mert nagy a pocakom már).
2016. jan. 7. 12:13
 2/8 anonim ***** válasza:
(Neki is nagy takarója van)
2016. jan. 7. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
A 6 évesem már betakarózik, a 3 még nem. De sose szokott éjszaka ezért felkelteni, inkább ha én megyek ki és nézek rájuk, akkor takargatom be.
2016. jan. 7. 12:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Lassan 3 éves a fiam. Ő már magára húzza a takarót, ha fázik. És addig igazgatja, amíg a lába sem lóg ki.
2016. jan. 7. 13:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor az én fiam is "le van maradva", mert 4 éves, de nem igazán tud betakarózni rendesen. Ezért altatom tipegő hálózsákban. Este még arra is rakok takarót, de így már nem gond, ha esetleg lerúgja. De magát még nem takarja be.
2016. jan. 7. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:
A fiam 3 éves. Többször is láttam már betakarózni, szóval képes rá, de éjjel mégis nekem kell takargatnom.
2016. jan. 7. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam lassan 3 éves, kb fél éve betudja magát takarni és ő is addig igazgatja amíg jó nem lesz, tehát ne lógjon ki a lába.
2016. jan. 7. 13:43
 8/8 anonim ***** válasza:
26 hónapos a kisfiam, egyedül takarozik be, addig igazgatja amíg nem lesz jó. Ha betakarom, akkor először kitakarozik és ő takarja be magát ujra.
2016. jan. 10. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!