Mennyi idősen tudott betakarózni egyedűl a gyermeked?
Figyelt kérdés
4 éves a kislányom,és éjszaka még többször felkelt,hogy takarjam be,mert ő nem tud egyedűl betakarózni. Úgy gondolom ennyi idősen már mennie kellene,azthiszem meg sem próbálja hogy megy e neki egyedűl...felnőtt méretű takarója van,elég vékony,alig van súlya2016. jan. 7. 12:10
1/8 anonim válasza:
Az én kisfiam októberben múlt 3 éves és betakarózik éjjel (kértem h csinálja egyedül mert nagy a pocakom már).
3/8 anonim válasza:
A 6 évesem már betakarózik, a 3 még nem. De sose szokott éjszaka ezért felkelteni, inkább ha én megyek ki és nézek rájuk, akkor takargatom be.
4/8 anonim válasza:
Lassan 3 éves a fiam. Ő már magára húzza a takarót, ha fázik. És addig igazgatja, amíg a lába sem lóg ki.
5/8 anonim válasza:
Hát akkor az én fiam is "le van maradva", mert 4 éves, de nem igazán tud betakarózni rendesen. Ezért altatom tipegő hálózsákban. Este még arra is rakok takarót, de így már nem gond, ha esetleg lerúgja. De magát még nem takarja be.
6/8 anonim válasza:
A fiam 3 éves. Többször is láttam már betakarózni, szóval képes rá, de éjjel mégis nekem kell takargatnom.
7/8 anonim válasza:
Az én fiam lassan 3 éves, kb fél éve betudja magát takarni és ő is addig igazgatja amíg jó nem lesz, tehát ne lógjon ki a lába.
8/8 anonim válasza:
26 hónapos a kisfiam, egyedül takarozik be, addig igazgatja amíg nem lesz jó. Ha betakarom, akkor először kitakarozik és ő takarja be magát ujra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!