1. osztályos korú fiúra kb. hány foktól adtok rövidnadrágot?
Figyelt kérdés
Én kb 12 foktól szoktam eddig, de a fiamnak van egy osztálytársa, aki már 6-8 foktól rövidnadrágban jár és most a fiam is ezt szeretné. Más gyerekek meg 20-25 fokban is hosszú nadrágban vannak. A napi meleg hőmérsékletre gondolok, nem az éjszakaira természetesen.2016. febr. 24. 15:44
1/12 anonim válasza:
Micsoda? 12 fokban rövidnadrág?
Te jó ég.
Én felnőtt vagyok már, de 12 fokban kabát van rajtam, nem rövidnadrág!
Fiamra is minimum 20-22 fokban fogok ilyet adni.
2/12 anonim válasza:
12 fokban rövidnadrág is durva, nemhogy 6-8 fokban.
3/12 anonim válasza:
Úristen. 12 fokban is durva a rövidnadrág!
Én is olyan min. 20 fok körül adnék.
4/12 A kérdező kommentje:
Kisfiúk, sokat szaladgálnak, nem fognak megfázni. A fiam inkább még sokkal korábban is fölvenné a rövidnadrágot, ha engedném.
2016. febr. 24. 16:02
5/12 anonim válasza:
Miféle provokatív hülye troll kérdés ez már megint?
"Sokat szaladgálnak". Én is, (két)naponta több kilométert, mégse jut eszembe, hogy rövidet vegyek ilyen időben.
20 fok alatt semmiféleképpen sem.
6/12 anonim válasza:
Áá, az én fiam egész télen rövid nadrágban jár, igy nem kell hosszúnadrágra költeni...
8/12 anonim válasza:
Egyetlen egy esetben van 12 fok körüli hőmérsékletben rövidnadrágban a gyerekem, ha fociedzése vagy meccse van. Más kérdés, hogy a teljes lábszára védve van a vastag sportszártól, így nem szokott megfázni.
9/12 anonim válasza:
20 fok felett!
Sokat szaladgál az én 2 és 6 éves gyerekeim is,mégse adok rájuk rövidet csak ha olyan az idő....basszus még csak február van! Mit fog felvenni 40fokban?!
10/12 anonim válasza:
Akkor adok a gyerekeimre rövidet amikor már én is azt húzok, 20 fok körül-felett. 12 fokban (a napokban pont ilyen jó idők voltak) pulcsi és mellény van rajtuk hosszú nadrággal ha süt a nap, ha borús akkor a télikabát szintén hosszú nadrággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!