Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másoknál mennyit foglalkozik...

Másoknál mennyit foglalkozik az apa a kisgyerekkel? Lehet én várok el túl sokat?

Figyelt kérdés
2éves mùlt a fiùnk.Az apa ha hazajön munkàbòl eszik fürdik utàna vagy szàmítògépen jàtszik vagy tvzik.A fiùnkat én fürdetem öltöztetem,vacsoràt csinàlok neki én altatom.Én jàtszok vele minden félét!Az apja akkor segít ha szòlok neki magàtòl eszébe se jut.A fiùnk màr nem is megy oda hozzà mindennel hozzàm jön.Igaz nem beszél a fiùnk de megérteti magàt.Hétvégén az apja itthon van de akkor se foglalkozik a fiàval.Màsoknàl mennyit törődik jàtszik az apa a gyerekével?Házimunkàt nem kell csinàlnia mindent megcsinàlok,ami nekem nem baj,csak az hogy a fiàval szinte nulla kapcsolata van.Türelmetlen is vele sokszor kiabál vele.
2016. febr. 17. 09:37
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

4 hónapos a kicsi.A párom 12 órázik mindennap.Este 18:30-ra ér haza.Tusol,eszik,utána azonnal elveszi a picit.Játszanak.Aztán fürdeti.Hozza szopizni.Utána altatja.Pedig hajnali 5-kor kel.

Nem vársz el sokat.Én a helyedben leülnék beszélni a férjeddel.

2016. febr. 28. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!