Hány gyermeket terveztél?
A kérdésem az lenne azok számára, akik megválaszolják:
Hány gyermeket képzeltél el gyermekkorodban?
Felnőttként hány gyermek vállalását látod reálisnak?
Van-e valami plussz dolog/juttatás/bármi, ami miatt eggyel több gyermeket vállalnál?
Mindig is 3 gyereket szerettem volna, meglehetősen konkrét elképzelésem volt, egy fiú és utána egy lány ikerpár!
2 kislányom van. Elvileg nem lesz több. A férjem semmi esetre sem akar még egyet, én hajlanék rá, de rengeteg dolgot így is nehezen tudok megoldani a 2 kicsivel is. Ha csak az anyagiakat nézem, elképzelhető, hogy beleférne még egy gyerek, de főleg a férjem szakmája annyira kiszámíthatatlan, hogy lehet, hogy 4 is beleférne, lehet, hogy nem. Nálunk a döntő tényező, , amiért nem lesz több gyerekünk, az, hogy nincsenek nagyszülők, akik időnként besegítenének. Azért teljesen nem mondtam le a 3. gyerekről. 37 éves vagyok, 40-ig még bevállalnám, ha úgy alakul.
A férjem mindig azt mondja, ha nyerünk a lottón, valami komolyabbat, felőle lehet akár még 2 gyerekünk is! Egyetértek vele. Akkor megfizetjük azt a segítséget, amit most nem tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!