Gyes neurózis ellen valami ötlet?
Sziasztok! Itthon vagyok lassan 2 éves fiammal, és sokszor úgy érzem kezdek becsavarodni! Fáradt vagyok, ingerült, sokszor kimozdulni sincs kedvem, utálom már ezt a borongós sötét hideget, nehezemre esik itthon minden.
Hiába van mindkét nagyi a városban egyik se jelent számottevö segítséget, pedig0 mindketten nyugdíjasok már.
Anyu szívesen vigyáz a gyerekre, de csak ha odaviszem, ami kb 2 óra BKV, 3 átszállással.
Anyósom heti kétheti 1x jön 2 max 3 órára, de mi hozzá nem mehetünk(!), nem is akarnánk, napi 3 doboz cigit szív bent a lakásban, 2hetente mosogat stb.
A férjem f4-kor kel, du 4 fele ér haza, hulla fáradtan, nincs kedve semmihez, türelmetlen a gyerekkel is.
Szóval kezd elhatalmasodni rajtam, hogy senki semmit nem segít, magamra vagyok utalva, ideges vagyok, ettöl a gyerek is az, és itt bezárul a kör.
Hiába kértem segítséget a családtól nem kapok :( Mit tegyek szerintetek?
Szeptembertöl megy bölcsibe a manó, és megyek végre vissza dolgozni, de addig?
Rossz idöben járunk játszóházba, az egyik anyukának akivel szoktunk beszélgetni, próbáltam elmondani, de majdnemhogy leugatott, hogy milyen ember vagyok, hogy nem vagyok boldog itthon :( azóta oda sincs krdvem elmenni...
3-as vagyok.
59% válaszolónak. Mi jogon oktatsz ki embereket? Semmi közöd nincs hozzá, hogy ki mikor, miért adja be a gyerekét a bölcsibe. Ez az oldal nem olyan, hogy minden egyes kérdésre kötelező válaszolnod. De ne ítélkezz már ismeretlen emberek felett.
Ha máshonnan nézzük, te meg milyen egy lusta nőszemély vagy. 4 éves volt a gyereked, amikor visszamentél dolgozni? Addig a férjed tartott el? Ez nem volt szép dolog. Biztos csak azért szültél, hogy nehogy x évig dolgoznod kelljen! Most azt csinálom amit te csinálsz. Úgy mondom meg a tutit, hogy nem is ismerlek. Bár ez nyilván téged pont nem fog érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!