Gyes neurózis ellen valami ötlet?
Sziasztok! Itthon vagyok lassan 2 éves fiammal, és sokszor úgy érzem kezdek becsavarodni! Fáradt vagyok, ingerült, sokszor kimozdulni sincs kedvem, utálom már ezt a borongós sötét hideget, nehezemre esik itthon minden.
Hiába van mindkét nagyi a városban egyik se jelent számottevö segítséget, pedig0 mindketten nyugdíjasok már.
Anyu szívesen vigyáz a gyerekre, de csak ha odaviszem, ami kb 2 óra BKV, 3 átszállással.
Anyósom heti kétheti 1x jön 2 max 3 órára, de mi hozzá nem mehetünk(!), nem is akarnánk, napi 3 doboz cigit szív bent a lakásban, 2hetente mosogat stb.
A férjem f4-kor kel, du 4 fele ér haza, hulla fáradtan, nincs kedve semmihez, türelmetlen a gyerekkel is.
Szóval kezd elhatalmasodni rajtam, hogy senki semmit nem segít, magamra vagyok utalva, ideges vagyok, ettöl a gyerek is az, és itt bezárul a kör.
Hiába kértem segítséget a családtól nem kapok :( Mit tegyek szerintetek?
Szeptembertöl megy bölcsibe a manó, és megyek végre vissza dolgozni, de addig?
Rossz idöben járunk játszóházba, az egyik anyukának akivel szoktunk beszélgetni, próbáltam elmondani, de majdnemhogy leugatott, hogy milyen ember vagyok, hogy nem vagyok boldog itthon :( azóta oda sincs krdvem elmenni...
Keress a környéken családi napközit, és add be heti 1-2x délelőttökre.
Én is így voltam, pont így, amikor a kislányunk 2 éves volt. Én csak 3 évesen mentem vissza dolgozni, Ő pedig járt egy csanába heti 2x fél9-9-től negyed 1-ig. Nálunk bevált.
Nem veszik fel sajna csak szeptembertöl bölcsibe.
A családi napközinek utánanézek köszi!
a válaszolók között látotom divat a gyerek lepasszolása..nem értem minek vállaltok akkor gyereket ha a bölcsi neveli mert nektek az úgy kényelmes?
Kérdező: csak van valami otthon is végezhető hobbyd, míg a kicsi alszik, vagy minden héten nézzél ki valami nem túl távoli úticélt és menjetek el oda a kicsivel. Nem tudom merre laktok, de vannak foglalkozások ilyen idős gyerekeknek is ahol veled lehet, esetleg heti egy-két órára bébiszitter.
Hú! Most jól megmondtad Nekünk! :)
Igen, a bölcsi neveli. A Kicsi most 4 hónapos, szerintem j.hónaptól beadom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!