2 éves státuszon a Ti gyerkőcötök is beszélt már mondatokban?
Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 19:40
21/39 anonim válasza:
kerdezo, remelem neked megfelelt a valasz, a Te masfel evesed szinten mondatokban beszel, talan elhiszed amit irtam...en nem gondoltam hogy ez olyan baromi hihetetlen. es elnezest hogy buszke vagyok a lanyomra. oszinten sajnalom aki itt nem az a sajatjara es azert pontozgat le mert duhos hogy az o gyereke nem tart itt, ahelyett hogy ertekelne azt, ahol eppen tart.
22/39 anonim válasza:
Ó, dehogynem értékelem. Egy angyal a kisfiam, és szerencsére nem is vagyok mellette idegbeteg, mint te.
23/39 anonim válasza:
nagyon nyugodt ember vagyok de azt nehezen viselem ha meghazudtolnak. raadasul ugy hogy en kertem hogy kuld el a mail cimed es meg erre sem vagy kepes mert nyilvan felsz hogy jol beegsz sajat magad elott. de tudod mit igazad van nem idegesitem magam rajtam....egyebkent itt valaki irja a 4. hozzaszolas korul hogy o 13 honapost hallott mondatokban beszelni szoval tenyleg nem ertem mi fene extrem ezen de mindegy is. Orulok neki hogy ilyen ugyes es igen is buszke vagyok ra. na szevasz.
24/39 anonim válasza:
Ez nem verseny... a gyerekek teljesen eltérő beszédfejlődésűek. A "nyelvzseniknél" meg valahol máshol van deficit... a lányom is kimagaslóan jól kommunikál, csodájára járnak, de Aspergeres autista, számos más területen el van maradva a kortársaitól.
25/39 anonim válasza:
tudom. en nem is tartom zseninek... azt olvastam hogy ha csak mondokaznak ebben a korban - mint a papagaj ahogy itt valaki irta - az utalhat betegsegre is. de ha melle onallo mondatokat is hasznalnak akkor nincs gond
26/39 anonim válasza:
Igen 21 hònapos kora òta beszêl folyèkonyan, 15 hònaposan kezdte 2-3szavas mondatokkal a kisfiam.
27/39 anonim válasza:
Igen. Kisfiam több szavas mondatokat mondott, lánykám asszem 2 szavasat
28/39 anonim válasza:
2 évesen a fiam két szavas "mondatokat" használt, ha használt, szavai alig voltak, értelmes meg pláne. Most 3 éves, még mindig nem hallottam tőle egy rendes mondatot... :(
Az ügyes kislány anyukájának meg csak annyit írnék, hogy ne foglalkozz velük, nagyon irigyek és gonoszak tudnak lenni az emberek. Ilyenek miatt ne kelj ki magadból mert látod, most meg azon lovagolnak.
29/39 anonim válasza:
köszi kedves utolsó, persze, már lehiggadtam és nem is izgat végül is nem nekem kell bizonygatnom hogy milyen ügyes, nekem elég hogy én tudom és nap mint nap rácsodálkozom :) mondanom sem kell azóta sem küldött email címet a kedves válaszoló.
30/39 anonim válasza:
Én a helyedben nem küldenék videót a gyerekemről vadidegeneknek. Nem tök mindegy, hogy XY elhiszi e vagy sem, hogy mennyit és mit mond a lányod? Képes lennél BÁRKINEK aki ír neked elküldeni egy videót róla? :O...
Ezt szerintem gondold végig még egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!