Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves státuszon a Ti gyerkőcö...

2 éves státuszon a Ti gyerkőcötök is beszélt már mondatokban?

Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 19:40
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
55%
aki meg azért lepontoz, mert a lányom (is) ügyes, annak gratulálok. nem lehet könnyű élete ha ezen felhergeli magát :)
2016. jan. 15. 21:23
 12/39 anonim ***** válasza:
34%
és persze bárki aki küld email címet :) bár általában mindig csak a lepontozást kapom, email címet már senki nem mer küldeni :)
2016. jan. 15. 21:24
 13/39 anonim ***** válasza:
17%
gondoltam hogy erre csönd lesz...tudod, sem az őszinteséget nem százalékokban mérik...
2016. jan. 15. 21:32
 14/39 anonim ***** válasza:
70%
Az én fiam még csak 20 hónapos, de ha ezzel a lendülettel halad tovább, akkor két éves korára folyékonyan fog beszélni. Az más kérdés, hogy idegenek előtt azért sok idő, mire annyira feloldódik, hogy bármit is mondjon.
2016. jan. 15. 22:16
 15/39 anonim ***** válasza:
75%

Erre csönd lesz? Nem mindenki lóg ám itt egész este.

A fiam is mondókázik. Utánoznak. Olyanok, mint a kis papagájok. Mégsem zsenik ez miatt, mint ahogyan a te írásodból érezhető.

2016. jan. 15. 22:17
 16/39 anonim ***** válasza:
17%
most komolyan azert pontoztok le nert valaszoltam a kerdesre hogy a lanyom hol tart a beszedfejlodesben? sajnaljatok tole a nyomorult magyar nyelvet? Tenyleg itt tart az emberi joindulat? barkinek szivesen elkuldom hogy milyen ugyes. ez nem az en erdemem, a jo nyelverzeket tuti hogy nem tolen orokolte de attol még van neki... mi okom volna hazudni??
2016. jan. 15. 22:19
 17/39 anonim ***** válasza:
23%
71%...mondtam adjal email cimet szivesen atkuldom amit tud...de egyebkent en abszolut nem tarton zseninek de ugy latom annak kene tartanom hiszen ha leirom mit tud egyszeruen nem hiszik el....ezek szerint tenyleg zseni.
2016. jan. 15. 22:21
 18/39 anonim ***** válasza:
7%
es igen itt logok mert fel let toszva az agyam még pedig azert mert utalom ha lehazugoznak ha egy teljesen egyszeru kerdesre valaszolok...byilvan nem lennek igy kiakadva ha nem lenne igaz amit allitok...egyebkent meg nem o az egyetlen, 2 unokaesoja kozul az egyik szinten mondatokban beszelt ennyi idosen de mastol is olvastam mar itt a gyiken...ezert sem tartottam ot zseninek...eddig..
2016. jan. 15. 22:23
 19/39 anonim ***** válasza:
68%
Higgadj már le. Így felkapni a vizet. ,,Fel lett toszva''...remélem nem ilyen szép magyar kifejezésekre tanítod. Meg a helyesírást is inkább valaki mással gyakorolja majd.
2016. jan. 15. 22:31
 20/39 anonim ***** válasza:
15%
ja. tereljélj csak. pont ennyit érsz.
2016. jan. 15. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!