Mitől lázas a kislányom?
Figyelt kérdés
A kislányom szerda reggel óta lázas. Csütörtökön voltam vele dokinál, és megvizsgálta, amúgy egészséges. Torka sem piros, nem is náthás, fogai is mind kint vannak stb. A lázcsillapítóktól lemegy neki, de utána újra fel 38 fölé.2 hete kapott 18 hónapos oltást prevenarral együtt. Szerintetek lehet az oltásoktól, de rá 2 hétre?2010. márc. 26. 22:11
1/8 anonim válasza:
Én hallottam már oltásról(hogy pontosan melyikről,arra már nem emlékszem,de lehet hogy pont ez) 5-10 nap múlva is jelentkezhet a láz...
2/8 A kérdező kommentje:
Mikor az MMR-t(mumpsz elleni) kapta, akkor mondták, hogy 2 hét múlva lehet láz. Akkor nem volt neki. Meg ugyanezt a 2 oltást már ezen kívül 2x megkapta, mikor még kisebb volt, akkor sem volt semmi utána. Holnap hívok ügyeletet, ha még lázas lesz.
2010. márc. 26. 22:38
3/8 anonim válasza:
Persze inkább vidd el megint!Biztos ami biztos!!
Amúgy a dokitok mit mondott?
4/8 A kérdező kommentje:
Azt, hogy csillapítsam a lázát, nem tudj mi baja van. Meghallgatta a tüdejét is, a torka sem piros, nem köhög, nem náthás. Figyeljem, ha lesz hasmenése, vigyem vissza, de az sincs neki. A védőnő szerint meg az oltástól nem lázas. Nem tudom tényleg mi lehet.
2010. márc. 26. 22:51
5/8 anonim válasza:
A kisfiam kb. 2 hete volt lázas,2-3 napig.Neki sem volt semmi más baja,"csak" ez a fránya láz!A doki nekünk sem mondott semmit.Bár oltást már régen nem kapott,úgyhogy nekünk nem attól volt,az tuti.Amikor a láz elmúlt,másnap sok-sok pötty jött ki a kis testén és a pofiján.Lehet,hogy ez volt a 3 napos láz nevű víus?!Bár pont egy fél éve szintén ezek a tünetek voltak,szóval nemtudom mi volt ez!
6/8 anonim válasza:
Komolyak a dokik!Ha kicsit komplikáltabb a dolog már rögtön nem tudnak semmit mondani rá!
Tényleg vidd el inkább máshova,akár valamelyik gyerekkórházba...
7/8 A kérdező kommentje:
Nézzétek meg ezt az oldalt, lehet hogy tényleg ez lesz, de én még soha nem hallottam ilyen 3 napos láz vírusról! Először azt hittem, csak Te hívod így poénból, de beírtam a keresőbe, és tényleg! Köszi!
2010. márc. 26. 23:05
8/8 anonim válasza:
Ez valószínű tényleg a 3 napos láz lesz, nekünk is volt ilyen, nálunk 4 napig tartott aztán a testén kiütések 2 napig és ennyi. Az én lányom nem lázas típus, de akkor nagyon magasra szökött a láza, soha többet nem volt ilyen. Érdekes, hogy a lányomnál is oltás után 1-2 héttel jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!