Fa vagy műanyag golyópálya? Melyiket érdemes venni?
3 évesnek szeretnék ajándékba. A fa jobban tetszene, de olvastam, hogy könnyen elmozdulhatnak az elemek.
Melyik a praktikusabb? Tudnátok ajánlani konkrét golyópályákat is?
Köszönöm!
Szia,
a kisfiam 5,5 éves, nagycsoportos ovis.
Mindkét anyagból van golyópályánk.
Ha a gyermeked élvezi az ilyen típusúakat, akkor bármelyiket választhatod.
Nekem a műanyag annyiból szimpatikusabb, hogy konnyebb tisztán, szépen tartani és nem olyan nagyon nehéz, mint a fa (nálunk az ilyen játékok IKEÁS jellegű görgős dobozokban vannak- óhatatlanul valamennyire porosodik ez is, mint a könyvespolc- a műanyagot csak lemosom, a fát egyesével törölgetni, hát...)
Van azért mind a kétféle és a fa sem ment tönkre, nem esik elemeire.
Nekünk ilyen van:
(ez az összeépítős nagyon szuper, üvegglyó méretű golyó megy bele!)- régióban is lehet hasonlót venni
Az ikeának is van ilyen fa golyó vagy autópályája, amin lepotyognak az autók (átforduló kisautóval tényleg szuper), ilyesmi, mint ez az Eichhorn- ez egy nagyon megbízható márka, mi ezt szeretjük:
Itt egy komolyabb, ezt korábban néztem, nem vettük meg végül:
(ez fából kb. ugynaz, mint a fenti műanyag- de a műanyag fele annyiba kerül kb. és a súlya tizede sincsen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!