Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » FP Dínós golyópálya mennyire...

FP Dínós golyópálya mennyire érdekes 10 hós babának? Érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

[link]

Hol tudnék ebből újat venni? Használtat találtam sok helyen,de újat még sehol. Webáruház érdekelne főleg vagy Budapest vagy Borsod megyében bolt.

2010. nov. 29. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
A kisfiamnak vettem golyópályát, nem ezt a fajtát, de az is Fp. Imádja a mai napig és most 1,5 éves. szerintem jó
2010. nov. 29. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt már ujjonan nem lehet kapni!

De használtan vettem tavaly, szinte új volt, mai napig szereti, most 21 hónapos. Szuper játék!

Van kelj fel zsiráf golyópályánk is, azt lehet újjonan kapni, azt is nagyon szerette, szereti mai napig, talán jobb is, mert fel tud mellette állni ha belekapaszkodik a fülébe!

2010. nov. 29. 23:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Már nem lehet kapni? Akkor hiába keresem..:( Lehet veszek egy használtat. Vagy a zsiráfos jobb? Segítsetek! Melyiket válsszam?
2010. nov. 30. 10:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Használtan van csak.Szerintem nagyon jó,én is ilyet akarok venni karácsonyra,csak nem tudom hogy mennyi idős babának jó.Szerintetek?15 hónaposnak jó?.
2010. nov. 30. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, a kisfiam 9 hónaposan kapott golyópályát és nagyon hamar rájött hogyan kell vele játszani.
2010. nov. 30. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!