Orrszi-porszi megoldasok, egy ket evesnek?
Hát nem tudom, az enyém (22hós) is üvölt közben, sőt pokrócba kell becsavarnom, hogy ne tudja tépni, de az sokat javított a helyzeten, hogy a porszívót ő kapcsolhatja be, játszani is engedem vele már régóta, ha nincs áram alatt és az orrszívóval is játszhat, ha elmostam és a legtöbbet az segített, hogy látta most a kisöccsét, hogy szívom le az övét is és ő nem sírt!(4hós)
Hülye ötlet, de szívd le vele sajátodat is, de ne hívd fel rá a figyelmét, csak majd kifigyeli magának.
A napokban nevettem pont, hogy az elején már magának tartja most oda, de utána persze megunja, menekülne, de csak addig ordibál, ameddig le van fogva - utána már nem.
Mi megvettük a Nosiboo orrszívó készüléket. Csöndesebb, hatékonyabb és a kisgyerek is simán használja.
Bár az ára horror, de ezerszer jobb, mint a porszívós megoldás.
Ráadásul mivel kicsi, bárhova vinni tudjuk.
Próbáltad már a plüssök orrát szívni vele, illetve őt megkérni erre? Ha a saját orrába dugja, akkor nagyon megdicsérni?
Ezzel a módszerrel nekünk sikerült elérni, hogy saját magának kiszívja, csk a kezébe kell adni és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!