Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 8 progis teknőslámpát (link)...

8 progis teknőslámpát (link) csak netről lehet rendelni? és lassan 2 évesnek már késő venni?

Figyelt kérdés
[link]
2015. dec. 30. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom hol lehet venni, 20 hónapos fiam most kapott karácsonyra egy baráttól. Hát örülök, hogy nem én adtam ki rá pénzt...

A zenéje borzalom, a csillagok szépek, el is nézegette őket...kb 10 másodpercig.

Szerintem ez pici babáknak jó, akik még javarészt a kiságyban fekszenek és nézelődnek. Egy 1,5 éves már nem fogja nézegetni.

Az én fiam ebben a pár napban arra használta néha, hogy ráült és kiabált neki, hogy ,,gyíííí''. :-)

2015. dec. 30. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
én a két és fél éves unokahúgomnak vettem most Karácsonyra, húgom tegnap mesélte, hogy azóta minden este úgy alszik el, hogy be van kapcsolva és nézegeti a csillagokat :) - amit én vettem nem zenél
2015. dec. 30. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Media Marktban, Praktikerben és villamossági boltban láttam hasonlókat, arra most nem emlékszem hogy teknős volt-e.

Az én 4 éves kislányom például most fedezte fel újra (kb. másfél éve a játékosláda mélyén hevert), elalváshoz kell bekapcsolni minden este. Nem zenél a miénk se.

2015. dec. 30. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Pont mst kaptak a 3 éves ikreim. Pont ugyanilyeneket, kék és zöld színben. Nagyon szeretik, szerintem teljesen jó ötlet, néha megébrednek, hogy sötét van, akkor bekapcsolom,és alszanak tovább. Nemhiogy késő 2 évesen, hanem inkább mostjön el az ideje.
2015. dec. 31. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!