Vonatszettet tudnátok ajánlani 2,5-3 évesnek?
Én Ikeásat veszek neki, mert még nem tudom, hogy fogja-e szeretni. Nem drága, nem ezer darabos, szerintem egy jó minőségű alap szett felesleges táblák/fák/figurák nélkül.
Van Brio, Eichorn is, de a Tescoban is lehet kapni valamilyet. Ezek mind favonatok.
Ezeken kívül van sok műanyag is (nem foglalkoztam velük) és a klasszikus model vasút pl. H0-ás, de az nem ennyi időseknek való.
Olyat szeretnék, ami bővíthető és sokáig kihasználható. A brio horror áron van.
Thomas, Chunington, abrick, wader? Ezeket ismeri valaki?
A Thomas pl megéri az árát vagy csak a mese miatt felkapott? Mert van egy Thomas vonatja ezt nagyon szereti, de a mesét nem.
Tescos favonat nekünk is bevált és mellette Duplo is van, sima meg egy Thomasos készlet, mindegyikkel játszik a lányom.
Favonat mellé fa kockákból épít megállót meg ilyesmit, és Duploból is jó, hogy sima kockákból tud még hozzá építeni alagutat vagy épületet.
Brio tényleg nagyon drága, sajnos mi nem engedhetjük meg magunknak, de az is nagyon jó, egy játszóházban láttuk, a gyerek imádta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!