Létezik 2 évesnek való immunerősítő?
Figyelt kérdés
Nemsokára kezdjük a bölcsit és addig szeretném egy kicsit felerősíteni. A gyógyszertárban körbekérdeztem, de a legtöbb vitamin, immunerősítő 3 éves kortól ajánlott. Azt mondták, nem gond, adjak egy kicsit kevesebbet. Hát nem mertem még venni semmit.2015. dec. 16. 14:19
1/5 anonim válasza:
Ökonetes grapefruitmag csepp, Béres csepp+c-vitamin, Immunotrofina. Ezek adhatók simán (illetve a Béres csepp 10 kg-tól, ha jól tudom, de gondolom egy 2 éves azért már felette van).
2/5 anonim válasza:
Béres-csepp.
De egyébként még ha adsz is immunerősítőt, akkor is valószínűleg át fog esni mindazon a betegségeken, amin egy frissen közösségbe kerülő gyerek át szokott.
3/5 anonim válasza:
Én Immunotrofinát adtam a lányomnak, amikor két éves volt. Igazából nem sokat használt, havonta legalább egyszer volt beteg a bölcsis beszoktatás után.
4/5 anonim válasza:
Immunoglukan szirup- vény nélküli
Receptkötles: Broncho Waxom por, Ribomunyl (ha jól írom, bocsi)
5/5 anonim válasza:
Bolcsikezdes rlott 2hoval kezdtem neki adni immunotrofinát, majd kis szunet, beres csepp, szunet, stb.
Eleg jol birta, nekunk bevalt, de parszor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!