Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem túlzás, hogy sok nő a...

Nem túlzás, hogy sok nő a kisfiát a nőibe wc-be viszi pisilni?

Figyelt kérdés

Én nem hiszem, hogy valami baja lenne nyilvános helyen a gyermeknek. Az én fiam már hat évesen önállóan megy a fiúkhoz, viszont az uncsi tesóm a fiát tizenegy évesen még a nőibe hordja.

Hogy lesz így önálló a gyermek?

Sokszor, amikor rendezvényre megyek este, ott is beviszik a fiúkat a nőibe pisilni. Hol vannak az apukák? Tudom, hogy nagyon sok szülő egyedül neveli a gyermekét, de hát pisilni azért el tud menni egyedül is. Vagy nem??

2016. jan. 3. 10:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%

Utolsó, nem gondolhatod komolyan, hogy egy lapon emlegeted a wc-t és az öltözőt... Gondolkozzál már egy kicsit. Én is azon az állásponton vagyok, hogy egy iskolás gyerek egydül is tud pisilni, kakilni a férfi wc-ben, de akkor is oltári nagy baromság az öltözőt ezzel párhuzamba vonni.

A női wc-ben, aki épp látható, az talpig fel van öltözve...egy öltöző meg azért öltöző, mert ott meg nem mindig vannak felöltözve... Szóval a kettő között semmi azonosság.

2016. jan. 3. 18:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna az sem, ha férfiak járnának be, úgyis fülkék vannak, de akkor legyen már eltörölve ez a külön férfi/női vécék dolog, mert tényleg gáz, hogy negyed órát kell sorban állni, miközben egy rakás vécé tök üres, csak más pálcikaember van rajta. Ne az én időmet csesszék már el mások azzal, hogy ők itt élik meg a nemi identitásukat.
2016. jan. 3. 20:22
 13/16 Alighanem19 válasza:
70%
Ha egy 6 éves gyerek nem tud önállóan pisilni, ott gondok vannak. Egy tizenévesnél meg határozottan beteges.
2016. jan. 4. 11:01
 14/16 anonim ***** válasza:
42%
lehet, hogy tud egyedül pisilni egy kisiskolás. de megvédeni magát beteg embereknek akár csak zavarbaejtő gesztusaitól is már kevésbé. túl kiszolgáltatott terep egy nyilvános férfi wc egy szülő nélküli hat évesnek.
2016. jan. 4. 12:52
 15/16 anonim ***** válasza:
54%

"Gondolkozzál már egy kicsit."

Én gondolkozom, Te viszont kevésbé.

Számtalanszor mentem úgy be a női wc-be, hogy kislányokat a kabinokon kívül öltöztettek. Sokszor felnőttek is szokták a szoknyát a nyakukba húzva igazítani a ruhájukat, mert néhol annyira kicsi a kabin, hogy nem lehet elférni. Van, ahol eleve be sem lehet zárni az ajtót.

Plázákban azt is gyakran tapasztaltam, hogy kompletten a wc folyosóján öltöztek át vihogó lányok. Szerintem nem örültek volna, ha bemegy közéjük egy akár hány éves kisfiú, pláne nem egy kamasz.

2016. jan. 4. 15:16
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Velem többször előfordult, hogy a kabinból fiú jött ki, s hirtelen azt hittem, hogy rossz helyre jöttem, mármint a férfiba. :) Ráadásul még mellé is pisilnek!
2016. jan. 6. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!