Nem túlzás, hogy sok nő a kisfiát a nőibe wc-be viszi pisilni?
Én nem hiszem, hogy valami baja lenne nyilvános helyen a gyermeknek. Az én fiam már hat évesen önállóan megy a fiúkhoz, viszont az uncsi tesóm a fiát tizenegy évesen még a nőibe hordja.
Hogy lesz így önálló a gyermek?
Sokszor, amikor rendezvényre megyek este, ott is beviszik a fiúkat a nőibe pisilni. Hol vannak az apukák? Tudom, hogy nagyon sok szülő egyedül neveli a gyermekét, de hát pisilni azért el tud menni egyedül is. Vagy nem??
Utolsó, nem gondolhatod komolyan, hogy egy lapon emlegeted a wc-t és az öltözőt... Gondolkozzál már egy kicsit. Én is azon az állásponton vagyok, hogy egy iskolás gyerek egydül is tud pisilni, kakilni a férfi wc-ben, de akkor is oltári nagy baromság az öltözőt ezzel párhuzamba vonni.
A női wc-ben, aki épp látható, az talpig fel van öltözve...egy öltöző meg azért öltöző, mert ott meg nem mindig vannak felöltözve... Szóval a kettő között semmi azonosság.
"Gondolkozzál már egy kicsit."
Én gondolkozom, Te viszont kevésbé.
Számtalanszor mentem úgy be a női wc-be, hogy kislányokat a kabinokon kívül öltöztettek. Sokszor felnőttek is szokták a szoknyát a nyakukba húzva igazítani a ruhájukat, mert néhol annyira kicsi a kabin, hogy nem lehet elférni. Van, ahol eleve be sem lehet zárni az ajtót.
Plázákban azt is gyakran tapasztaltam, hogy kompletten a wc folyosóján öltöztek át vihogó lányok. Szerintem nem örültek volna, ha bemegy közéjük egy akár hány éves kisfiú, pláne nem egy kamasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!