Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen szulo viszi balettozni...

Milyen szulo viszi balettozni a kisfiat?

Figyelt kérdés
Most ez rosszindulatunak hangzik, de nem az! Komolyan erdekel, hogy a balettosok, jegtancosok szuleinek, hogy jut eszebe beirtani eppen erre a pici 3-4 eves kisfiukat. Tudom, sokszor a szulo maga is ebben mozog, de azert sokan vannak, akiknek egyik szuloje sem balettozott, vagy jegtancolt. Mindket mufajt szeretem, de az atlag embernek rogton az ugrik be, hogy homoszexualisok. Ezzel en nem ertek egyet, sokaknak van csaladja, csak nekem biztos nem jutna eszembe eppen balettra vinni a fiamat, hiaba szeretem a mufajt. Ti mit gondoltok errol? Beiratnatok ilyesmire a fiu gyermeketek? Esetleg ismertek ilyen csaladot?
2014. jan. 15. 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet a gyerek akar menni, ha meg akar miért ne ehetne. Nagyanyám meg egész életében szoknyában járt csak mert nadrágot csak férfi visel, változik a világ.
2014. jan. 15. 22:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hozzánk annak idején általános iskolában, talán másodikban bejöttek válogatni, a vékonyabb gyereket megvizsgálták, hogy milyen hajlékonyak, aki megfelelt, annak felajánlották, hogy járjon a Balettintézetbe. Egyik osztálytársam (fiú) így lett balett-táncos.
2014. jan. 15. 22:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én egyik volt osztálytársam lett balettáncos, de ő általános iskola 5-től járt balettiskolába, előtte sima falusi általános iskolába járt velünk. Ha a fiam szeretne menni, engedném, de magamtól nem vinném.
2014. jan. 15. 23:02
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

Miért, az miben más,ha lány birkózik, focizik stb.

Egyébként pl. az egyik ismerősöm azért vitte balettozni a fiát, mert hipotón volt baba korában és nagyon hajlékony. A kissrácnak is tetszett, és nagyon tehetségesnek tűnik!

Az,hogy homoszexuálisnak gondolják őket, meg az emberek műveletlenségéből fakad! Mondjuk az ilyen nem is nagyon jár balettestekre! :)

2014. jan. 16. 05:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálatok milyen szervezett mozgások, sportok vannak a 3-4 éves fiúknak? Én most pont ezért gondolkozom rajta, hogy elviszem balettozni, mert máshol az 5 éven aluli fiúkkal egyszerűen nem állnak szóba. A balett, ovis zumba maximum, focizni még egy évig nem mehet pl. Nálunk ez az egyik ok. A másik az, hogy érdekli, tesóm a mai napig balettozik hetente 1-2 alkalommal, szoktak együtt bolondozni, egy csomó mindenben utánozza és tetszik neki. És volt sikeres férfi balettművész a családban.
2014. jan. 16. 07:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az édesapám és az édeasanyám is balettművész. Anyum tanít is. És már mondtam neki, hogy majd szeretném a fiamat is vinni mindenképp! Én azért, mert Ő hátha tehetséges ( én nem voltam az:)), és nagyon jó koordinációs készség alakul ki bennük(természetesen a sportnak is van ilyen hatása), ami segíti a tanulást. És persze a zene sem utolsó. Ha szeretné majd csinálni én nem fogok az útjába állni. Ha pedig neki sem fog tetszeni, ahogy nekem sem tetszett, inkább sportoltam, akkor áldásom rá.

Egyébként apum kollégái között 1db meleg sincs!!! Szinte mindenkinek családja van, gyermeke.

2014. jan. 16. 08:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kisfiam van és még nem választottunk sportot, mivel pici. De a környéken fellelhető összes mozgásformát megnézzük majd, és ő választ. Ha balettozni szeretne, akkor tegye! Örülnék neki. Jó tartást ad, erősíti az izmokat (kiskoromban én is csináltam,d e csak hobbi szinten), sokat lehet belőle profitálni. Az, hogy minden fiú, aki tud táncolni bármilyen táncot meleg lenne, elég szűk látókörre vall. Szerintem nincs vonzóbb egy férfinál, akinek erős testtudata, mozgástudata van. Ettől függetlenül, ha meleg lenne a fiam és táncolna, az sem érdekelne különösebben. Jó ember lesz, és ez a lényeg.
2014. jan. 16. 08:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A lányom jár balettra, es a csoportjában az egyik kislány a kisöccsével jár, ő is a csoportban táncol es nagyon ügyes. Talán megtetszett neki a nővére után.
2014. jan. 16. 09:31
 9/11 anonim ***** válasza:
ha gyerek akar ilyenre járniakor mennyen .
2014. jan. 16. 10:50
 10/11 A kérdező kommentje:

Hu, koszonom a sok valaszt, nem is gondoltam volna! Persze, ha a fiam eppen balettozni akarna, es megtehetnem, nyilvan elvinnem, csak azert az is ritka, hogy egy 4 eves kisfiunak eppen az jut eszebe. (plane, ha nincs a csaladban balett muvesz) :)

Engem inkabb az erdekelt, hogy szulokent eszedbe jutna elvinni, de erre is kaptam valaszt. Oszinten szolva, en nagyon szeretem a balettet, es semmi ellenerzes nincs bennem a ferfi balettancosokkal, igy ennyi pozitiv valasz utan, lehet balettancos, vagy jegtancos lesz a leendo fiam. :) (egyebkent ugy sejtem, jobbara lanyok irtatok, kivancsi lettem volna apukakra is)

2014. jan. 16. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!