Milyen szulo viszi balettozni a kisfiat?

Miért, az miben más,ha lány birkózik, focizik stb.
Egyébként pl. az egyik ismerősöm azért vitte balettozni a fiát, mert hipotón volt baba korában és nagyon hajlékony. A kissrácnak is tetszett, és nagyon tehetségesnek tűnik!
Az,hogy homoszexuálisnak gondolják őket, meg az emberek műveletlenségéből fakad! Mondjuk az ilyen nem is nagyon jár balettestekre! :)

Nekem az édesapám és az édeasanyám is balettművész. Anyum tanít is. És már mondtam neki, hogy majd szeretném a fiamat is vinni mindenképp! Én azért, mert Ő hátha tehetséges ( én nem voltam az:)), és nagyon jó koordinációs készség alakul ki bennük(természetesen a sportnak is van ilyen hatása), ami segíti a tanulást. És persze a zene sem utolsó. Ha szeretné majd csinálni én nem fogok az útjába állni. Ha pedig neki sem fog tetszeni, ahogy nekem sem tetszett, inkább sportoltam, akkor áldásom rá.
Egyébként apum kollégái között 1db meleg sincs!!! Szinte mindenkinek családja van, gyermeke.

Hu, koszonom a sok valaszt, nem is gondoltam volna! Persze, ha a fiam eppen balettozni akarna, es megtehetnem, nyilvan elvinnem, csak azert az is ritka, hogy egy 4 eves kisfiunak eppen az jut eszebe. (plane, ha nincs a csaladban balett muvesz) :)
Engem inkabb az erdekelt, hogy szulokent eszedbe jutna elvinni, de erre is kaptam valaszt. Oszinten szolva, en nagyon szeretem a balettet, es semmi ellenerzes nincs bennem a ferfi balettancosokkal, igy ennyi pozitiv valasz utan, lehet balettancos, vagy jegtancos lesz a leendo fiam. :) (egyebkent ugy sejtem, jobbara lanyok irtatok, kivancsi lettem volna apukakra is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!