Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen szulo viszi balettozni...

Milyen szulo viszi balettozni a kisfiat?

Figyelt kérdés
Most ez rosszindulatunak hangzik, de nem az! Komolyan erdekel, hogy a balettosok, jegtancosok szuleinek, hogy jut eszebe beirtani eppen erre a pici 3-4 eves kisfiukat. Tudom, sokszor a szulo maga is ebben mozog, de azert sokan vannak, akiknek egyik szuloje sem balettozott, vagy jegtancolt. Mindket mufajt szeretem, de az atlag embernek rogton az ugrik be, hogy homoszexualisok. Ezzel en nem ertek egyet, sokaknak van csaladja, csak nekem biztos nem jutna eszembe eppen balettra vinni a fiamat, hiaba szeretem a mufajt. Ti mit gondoltok errol? Beiratnatok ilyesmire a fiu gyermeketek? Esetleg ismertek ilyen csaladot?
2014. jan. 15. 22:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kolléganőm fia, aki szintén nálunk dolgozik, balettozott gyerekkorában. Semmi férfiatlan nincs benne, egy tipikus hímpéldány. Nem mondom, hogy erőltetném (meg nehéz is olyan balettoktatót találni, akinek az órái koedukáltak) ha fiam lenne, de ha nagyon akar, hadd menjen. A lányomat is engedném focizni simán. Hadd mozogjon.
2014. jan. 16. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!