24 honapos kisfiam ejjelente meg ketszer, , eszik, , tejet cumisüvegből. Szertintetek mikor hagyja el?
Az én kisfiam ugyanezt csinálta bőven 2 évesen. Már napi 2 liter tejnél jártunk, mi dokink is csak mosolygott. Csak az a baj h éjjel is többször felébredt, volt hogy 8 dl-t is elszopogatott éjjel. Semmivel nem tudtam hatni rá, öklendezősre sírta magàt. Ő ekkor amúgy màr nem cumizott (azt magától hagyta el korábban, mert szétment a régi, az új meg nem kellett). Miután már napközben is egyre többet révedezett a cumisüveggel, így tettem egy próbát a cumival - második kínálásra el is fogadta boldogan. A cumisüveget ekkor már elengedte, egy borítékban elküldtük a kedvenc mesehősének. A korábbi 4-6 ébredés helyett most végigalussza az éjszakát. Tejet pedig alig iszik, úgy kell tukmálnom h legalább reggel igyon valamit.
hát most a cumiról kell majd leszoknia, de ezt valahogy kisebb gondnak érzem. Te kisfiad cumizik egyébként?
amúgy egyáltalán nem egyedi a problémátok, én meglepően sok hasonló 2 évesről hallottam az ismeretségi körömben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!