Őszintén! Meddig ivott gyereked cumisüvegből este?
Figyelt kérdés
Nappal már az enyém is csőrösből iszik, de az esti kakaót csak cumisüvegből hajlandó. 27 hós.2014. ápr. 9. 22:35
1/19 anonim válasza:
Őszintén az enyém annyira igényelte a reggeli tejecskéjét a cumijából, hogy még kiscsoport elején is cumiból kérte reggel a tejet. Egy-két hónapra rá elhagyta. Ovis anyukák közt volt néhány akik bevallották hogy nem vagyunk egyedül a cumiigényünkkel.
2/19 anonim válasza:
Mindkettő 2 éves korig. A harmadik 11 hónapos, ő még cumisüvegből iszik.
3/19 anonim válasza:
3,5 éves...még most is abbol iszik mindig
4/19 anonim válasza:
11 hónapos kora óta nem iszik belőle .Sima pohár,szívószál,csőrös pohár...ezeket használja.
6/19 A kérdező kommentje:
Én 6 éves koromig abból ittam az esti kakaómat, és köszi jól vagyok. Csakkíváncsi voltam. Egyébként tudtam pohárból is inni :-)
2014. ápr. 9. 23:45
7/19 anonim válasza:
10 hónapos koráig a tápszert. Tejet, üditőt nem adnék cumisüvegbe soha. Kakót meg egyébként sem kap.
8/19 anonim válasza:
Őszinte leszek: a 4 és fél éves fiam még mindig abból issza a tejet reggel és este egyaránt. Engem zavar időnként, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan el fogja hagyni. Ja, természetesen ezt leszámítva minden mást pohárból iszik.
9/19 anonim válasza:
18 honapos volt mikor elpakoltam az osszes cumisuveget, de nem kerte....mas kerdes, hogy most 3 eves lesz es meg mindig van cumija ejjel/amikor beteg ex itthon ul.hogy mikor hajlando lemondani arrol, nem tudom. Utcara nem visszuk.
10/19 anonim válasza:
2 évesen ő kérte, hogy vegyek neki csőrös poharat a cumisüveg helyett. Azt viszont talán 2 hónapig használta. Az annyira nem tetszett neki.
A szomszédban van egy kislány, szeptemberben lesz 5 éves. A reggeli és az esti kakaót cumisüvegből issza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!