Mit gondoltok gáz? 20honapos kisfiam kiságyban alszik, cumisüvegböl issza a tejet reggel és este, sött nappal is üvegböl iszik, az etetö székében eszik.
Szerintem csináld úgy, ahogy neked kényelmes, főleg, ha ilyen kis ügyetlen még. Nyilván a genetika is közrejátszik, ki mikor érik meg a poharazásra.
Ha te nem érzed gáznak, akkor nem az.
Szerintem ne aggódj az én lányom bár szépen iszik pohárból ,alváskor Ő is csőrösüvegből iszik, és van ,hogy napközben is kéri.
Sok gyerek akár 3 éves koráig sem hajlandó az esti tejet vagy kakaót pohárból meginni,ragaszkodik a cumisüveghez, vagy csőröspohárhoz.
És igen kitthon etetőszékbe teszem étkezni,igaz kisasztala is van,de így odatudom húzni a konyhaasztalhoz, nem elszeparálva egyedül étkezik,és nem utolsósorban el is mászkálna, és valószínű mint egy kismalac úgy nézne ki a ruhája az étkezések után.Az meg hogy kiságyban alszik ,az tleg nem gáz,ha nem tiltakozik, akkor miért ne.Egy ismerősöm kislánya májusban lesz 2 éves és Ő is kiságyban alszik.
unokaöcsim is reggel este tejet iszik - cumisüvegből- pedig már elmúlt 3éves! :-)
de annyira szereti a tejet- és valahogy neki így kezdődik és így ér véget a nap.
MOst próbálja anyukája reggel-este pohárból itatni, hogy szokja meg, még fürdés előtt megkapja a tejet, illetve reggel a mosakodás után. Már nem annyira ellenkezik.
Napközben viszont már nagyon régóta csőrösből, vagy pohárból iszik.
Tud ő inni pohárból- csak nem az a kényelmes! :-)
21 hós lánykám: Nappal nemigen használjuk a cumisüveget, poharat vagy szopókás üveget.De az esti elalváshoz még kell. Etetőszékben már nem ül rég.
Szerintem amúgy abszolút nem baj, néha még én is szívesebben ültetném az etetőbe de nem akar.A pohárba mindig csak kortyokat tegyél.Te is kipróbálhatnád a szopókás üveget, azzal is tanulná szabályozni mennyi folyadék mennyen a szályába.
Ne hagyd el a cumisüveget!
Ha úgy szereti, akkor ne vedd el! Én fiam 23 hós,reggel este cumisüvegezik az esti tejnél. Ettől nem bénább a poharazósaknál!Engem nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!