Szerintetek jól van ez így?
Jogosan szóltàl rà. Én is ràszóltam volna a te helyedben. Itt a szülőknél van a nagy hiba hogymindezt hagyjàk. Az én lànyom 2 éves de még neki se hagyom hogy vendégségben elvegyen dolgokat, jàtékokat, mielőtt nem kérdezném meg. És én simàn ràszólok a keresztlànyomra is ( aki 6 éves) ha nem ugy viselkedik, akkor is ha az anyjàék ott vannak, és nem szólnak rà. Persze nem durvàn, de én is mondom neki pl. " hogy te màr nagylàny vagy, egy nagylàny nem így viselkedik" stb. Pont mostani eset hogy karàcsonykor annyira fel volt pörögve a 6 éves hogy màr elkezdte dobàlni a most kapott jàtèkot. Erre a pàrom is ugyràszólt, hogy a végén síràs lett belőle. Ment volna az anyjàékhoz panaszkodni erre ott ismegkapta a magàét hogy mièrt nem tud viselkedni.
Szóval itt is a szülőnek kéne màsképp hozzààllni a dolgokhoz. Ilyen esetben melletted kiàllni, és màs hasonló helyzetekben is nem a kislànynak igazat adni, és akkor ràjönne ő is hogy nincs minden megoldva hisztivel. De ameddig ezzel manipulàlni tudja a szüleit azt is fogja csinàlni.
Teljesen egyet értek veled.
Nehogy már egy hétéves még viszonylag kisgyerek dirigáljon mindenhol. Az ,hogy a szülő hülye(elnézést ,de szerintem aki ezt hagyja az az) ahhoz neked alapból semmi közöd , de én se örülnék annak ,ha veszek x-nek ajándékot és y nyitja ki. kortól függetlenül. Szerintem jól tetted ,hogy megmondtad.
Aztán meg ha felnő és esetleg elkerül továbbtanulás vagy hasonló miatt akkor meg a szülő fog csodálkozni ,hogy a gyereke egy analfabéta és még egy rántottát se tud megcsinálni. Ráadásul az életben nem mindig lesz úgy ahogy ő akarja , és nem mindig lesznek ott a szülők ,hogy ezt elrendezzék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!