Rosszul esik, miért csinálta/csinálja ezt velem? Milyen rokon az ilyen?
Sajnos vagy sem be kell álljak a sorba!
Jártam hasonlóan több mint 20 évvel ezelőtt, a testvérem fiának állandóan oda adtam zsák számra a nagyon szép, és jó állapotú ruhákat, és két zsák ruháért sem kaptam én vagyis a gyerekem egy nadrágot vagy egy pulóvert.
Meguntam és inkább a sufniba hagytam hogy rágja szét a patkány, hemperegjen rajta a macska, mint sem hogy én bárkivel jót tegyek és még egy köszönöm is nehezen jön ki a száján.
Ő is követelőzik, hogy add neki a fiaid kinőtt ruháit? Neked eszedbe jutott valaha, hogy a szívességet viszonozni is lehet, ha van rá alkalom?
Ha én adnék valakinek kinőtt ruhákat, neki meg egy köszönöm sem (vagy alig) jönne ki a száján, hanem rinyálna, hogy bolyhos, vagy hogy miért nem adok többet, megnézhetné, mikor teszek neki legközelebb szívességet.
Oké, bolyhosat eleve nem kell adni, de gondolom, akkor meg az lett volna a probléma, hogy nem ad semmit, vagy kevesebbet ad.
Nem gyengén pofátlan vagy.
Írom ezt úgy, hogy a három gyermekem szinte összes ruháját szétosztom barátnőknek, rokonoknak.
Tapasztalatom szerint 2 éves kor után minden ruha bolyhos... többet használja a gyerek, intenzívebben mozog.
Szerintem ne várj el tőlük semmit sem, viszont, most hogy fiú gyereket várnak szép ruhákat neki adhatnád cserébe azért mert régen ő is adott neked sok mindent, te is viszonozhatnád a kedvességét.
Ha ruhára nincs pénz,akkor minek kell vállalni 3. babát?
Mi is kapunk rokontól kinőtt ruhát,de azokat max. itthonra adom rá,azért ami többet van hordva,mosva bolyhos lesz! ;) Eszembe nem jutna kérni,követelni,mert megvesszük amire szükség van.
Mi van ha ő is olyan anyagi helyzetbe került h nincs pénze új ruhákra és ebből finanszírozza a lányának szükséges holmikat?
Illetve ő segített rajtad te segítettél neki valahogy? Akár pár óra gyerekfelügyelettel, ha venni nem is bírsz semmit? Fiúruhát ajánlottál fel neki amikor megtudtad, h kisfia lesz?
Komolyan pofám leszakad, hogy más jóindulatára apellálva vállalsz gyereket. Ha megszülted, tartsd is el. Nem öltöztetős baba, hanem érző lény. Ha fiaidnak meg bírod venni a ruhákat, neki miért nem? Legrosszabb esetben te is eladod a fiúcuccokat és máris futja majd a lányruhákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!