Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Távoli rokon jelezte, hogy...

Távoli rokon jelezte, hogy nem tud a gyerek 1 éves szülinapjára jönni, de küld postán ajándékot, kért címet. Tapintatlan lehettem?

Figyelt kérdés

az üzenetek valahogy így mentek:

-jelzi, szeretne ajándékot küldeni onnan messziről, várja a pontos címet

-én kérdeztem hogy vannak mostanság és tudok arról, ott is szülinap volt, csak pontosabbat nem(mivel alig tartunk kapcsolatot), mikor, de így ha késve is, kívánok boldog születésnapot, kérdeztem ünnepeltek e

-írta igen volt egy kisebb szolidabb de utána sajnos betegség

-biztosítottam együttérzésemről, ajánlottam pár gyógyító dolgot, jobbulást kívánva az elkövetezőkben

-és megadtam a pontos címet

-erre ő:

megy postára, sajnálja hogy nem tud velünk ünnepelni.

és itt gondolkodtam el, hogy én ezt nem is mondtam neki, hogy kár hogy nem jön, vagy hasonló, csak adtam a címet az ajándénak :(

szerintetek? ő is így érzi???

2015. máj. 5. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha megkaptad az ajándékot, akkor úgyis írsz neki köszönőlevelet, és akkor is kifejezheted sajnálatodat, hogy nem tudott jönni.

Meg persze egy fénykép amin játszik a gyerek az ajándékkal, az is szép gesztus lenne.

Meg írhatod, hogyha már jobban lesz, látogasson meg valamikor a nyáron.

2015. máj. 5. 21:21
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, csak nem is tudom így most hirtelen felesleges már lereagálni, hogy mi is sajnáljuk?
2015. máj. 5. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem most ne rágódj rajta.

Ha megkaptátok az ajándékot, köszönd meg, meg ahogy az első is írta, jó ötlet lenne egy kép az ajándékkal.

Meg hívd majd meg őket, csak úgy egyszer.

Nyugi. :)

2015. máj. 5. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Pont nem érdekli, de egy távoli rokont akit szinte alig ismersz miért hívsz meg az 1 éves szülinapra. Oda a szülők meg a nagyik kellenek esetleg nagybácsik nagynénik ennyi.
2015. máj. 5. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!