Lehet egy gyereknek úgy is felhőtlen boldog gyerekkora, hogy a szülő nem hitegeti mindenféle sületlenségekkel? (fogtündér, mikulás, húsvéti nyúl)
Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 15:24
11/17 anonim válasza:
A kerdezo valoszinuleg valami kamasz lehet aki eppen ugy erzi hogy qrvara erzi a vilagot.
Vagy egy felnott aki megrekedt ezen a szinten.
12/17 A kérdező kommentje:
A vicc hogy kamaszként sokkal boldogabb, felszabadultabb voltam mint felnőttként.
2015. dec. 4. 16:20
13/17 anonim válasza:
Neked is jó volt hinni ezekben gyermekkorodban. Miért fosztanád meg ettől a gyereked? Másrészt, ha a kortársai hisznek ezekben a mesékben, akkor a gyereked kirekesztettnek fogja érezni magát. Kellenek a mesék. Mert ezek a képzeletbeli szereplők is azok. Vagy úgy képzelted el, hogy dokumentumfilmen nő fel a gyerek, és a HVG-ből olvasol neki esténként?
14/17 anonim válasza:
"A vicc hogy kamaszként sokkal boldogabb, felszabadultabb voltam mint felnőttként." Pont erről szól ez az egész, a gyermeki gondtalanságot jelenti a mese, a télapó, a húsvéti nyuszi. Ha ezt el akarod venni a gyerekedtől, és mindig csak az igazat mondani neki, akkor a gyerekkorát veszed el. Szerintem ezek szép hagyományok, én tartani fogom.
15/17 A kérdező kommentje:
@16:38
Oké, maximálisan elfogadom és igazat adok az állításodnak.
2015. dec. 4. 16:41
16/17 anonim válasza:
én még mindig várom a mikulást és a karácsonyt meg a húsvétot is
pedig régen nem vagyok gyerek...
és szeretek a gyerekekkel együtt izgulni h mit hozhat a csizmába
14 éves a nagylányom tudja h én lopom bele a csizmába mégis reggel az első dolga kikutatni és versenyt nevetnek a testvérekkel h kinek mit jutott
este lelkesen pucolja a csizmáját is mint a 4 évesem
szal kell a lelkének a varázslat a várakozás izgalma
:-)
17/17 anonim válasza:
Minden gyerekem várja mikulást a 12 13 éves pont ugy mint az 5 éves pedig ,kicsin kivül a nagyobbak tudják hogy ki teszi finomságot a csizmába .de kell a nagyobaknak is a varázs a meglepi .etöl még nem nézem le öket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!