Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egyszer gyógyszert tettem a...

Egyszer gyógyszert tettem a tejitalba. így azóta elutasítja. Hogy szoktassam rá vissza? "éhezik".

Figyelt kérdés

fontos, mert most van bölcsi beszoktatás alatt és egész nap alig eszik iszik valamit, jóformán éhezik.

nagyon fontos lenne, hogy a tejital legalább legyen a gyomrában, ill a vitaminok.

korábban ha beteg is volt és étvágytalan a tápszert/tejitalt azért mindig elfogadta akkor is.

de hogy most totál éhen legyen, nem akarom.

2015. dec. 3. 22:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Eszik rendes ételt?

Miért nem teába rajtad?

Remèlem az amit az egyik hozzászóló írt nem igaz! :(

2015. dec. 4. 04:20
 12/15 anonim ***** válasza:
*raktad
2015. dec. 4. 04:20
 13/15 anonim ***** válasza:
32%

Ha jól emlékszem azt írta a Kérdező máshol, hogy fogzásra adta neki a Cataflamot. Lehet hogy nem ez volt a legjobb ötlet, de azért álljon már meg a fáklyásmenet, hogy úgy csináltok itt, mintha gyerekgyilkos lenne. Nevetséges, ami itt megy.

Kérdező!

Próbáld meg, hogy kakaót csinálsz a tejitalból, az hátha tényleg beválik.

2015. dec. 4. 06:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Próbáld meg pohárból adni neki a tejitalt, hátha úgy elfogadja.

De könyörgöm cataflamot fogzásra? Én laza szülő vagyok, nem idegeskedek sok mindenen, de azért van, ami már nekem sem fér bele.

2015. dec. 4. 06:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Próbáld kicsit kiskanállal a tejet. Nekem úgy még a sima babavizet is megissza, pedig az ellen tiltakozik a 7 hós fiam.
2015. dec. 4. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!