Egyszer gyógyszert tettem a tejitalba. így azóta elutasítja. Hogy szoktassam rá vissza? "éhezik".
fontos, mert most van bölcsi beszoktatás alatt és egész nap alig eszik iszik valamit, jóformán éhezik.
nagyon fontos lenne, hogy a tejital legalább legyen a gyomrában, ill a vitaminok.
korábban ha beteg is volt és étvágytalan a tápszert/tejitalt azért mindig elfogadta akkor is.
de hogy most totál éhen legyen, nem akarom.
Jo lecke volt. Miert nem tetted gyümölcslebe? Nem lesz könnyű dolgod...
Amúgy kerdezo, magyar vagy? Olyan furcsa a stílusod.
gyerek kaja mellett meg nem halt ehen.
Csinalj kakaot, biztos orulni fog neki. :)
már annyi tejitalt öntök a csapba, hogy tényleg, ennyi erővel már kísérletezhetek is a kakaóporral is.
első,
gyümölcslében nincs annyi vitamin, persze azt is adom neki, de a reggel-esti tejitalt "erőltetném" inkább
ez volt a tanulópénz. olvastam az előző kérdésed ahol leírtad, hogy cataflamot tettél a tejitalba, hogy végre aludjon a gyerek és kipihenhesd magad. ez azért durva, szerintem most ezért int vissza az élet.
egyrészt tejitalba ne tegyél semmilyen gyógyszert, majd később tejbe se mert összerántja. gyümölcslébe vagy szörpbe tegyed, tejitalba ne. nem bízik most benned a gyereked, így én is valami teljesen mással próbálkoznék, mondjuk kakaóval, de azt is úgy, hogy lássa, nem teszel bele leszedáló, baromi erős és irtó keserű gyógyszert.
és még egy dolog, cataflamot ne adj neki, csak ha nagyon nagyon indokolt, pl. fülgyulladás, csillapíthatatlan lázra! ez a legerősebb gyógyszer, megterheli a májat, vesét is! jó ha van otthon, de nem arra, hogy ne ébredjen éjjel!
jesszus mik mennek itt.
az anyukák fantáziái határtalanok....
és azért durva, hogy mik eszükbe nem jutnak...
bocsi, de nálam a gyerek érdekei az első.
lehet, hogy van, aki elnézi hogy nem eszik, nem iszik, nem alszik a gyereke és szenved, én nem ez vagyok.
drog??
orvos írta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!