2 év körüli gyereknek milyen teát adjak?
Reggelire szeretnék neki valamilyen teát adni, de amiket eddig láttam mind tele voltak aromával és mesterséges cuccal.
A mecsek baba teát nem igazán szereti.
Tudnátok ajánlani valamilyen jó minőségű teát?
Az earl grey nem koffeines?
A gárdonyit majd megnézem, köszi!
Ilyet esetleg próbált már valaki?
De, earl gray koffeines, én azt nem adnám 2 évesnek, a 6 éves fiam iszik néha fekete teát, de ő is ritkán.
Bármilyen 100%-os gyümölcsteát adhatsz neki, olyat nem nagyon találsz, amiben nincs valami mesterséges cucc. Szerintem a bioban is vannak mesterséges cuccok. Ami nincs tele aromával meg ilyenekkel az az, amit te készítesz neki valóban gyümölcsből, már aki tudja hogy kell.
Én ilyet is szoktam venni: [link]
Köszi.
Igen, nekem is ez a bajom, hogy mindenben van valami mesterséges cucc.
Alapvetően vizet iszunk itthon, de reggelre kéne valami más. Tejet még nem merek, mert férjem laktózérzékeny és bár kipróbáltuk, de megfogja a hasát. :(
De a Saga is jó, meg minden 100%-os gyümölcstea.
Vagy ezek a gyümölcsteák, ezek nem filteresek: [link]
Ha tejet nem akarsz még, akkor vegyél tejitalt. Én azt adtam a fiamnak, amíg be nem vezettem a tejet. Milumilt.
Ugyanúgy lehet kakaót, macikávét csinálni belőle, és mégsem tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!