Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 év körüli gyereknek mennyi...

4 év körüli gyereknek mennyi Cebion cseppet adtok?

Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Semennyit, mert nem ér semmit! Helyette 200mg-os Vitaday C-vitamint napi 2x! Ez rágótabletta, könnyen elrágható. De biztos hallottál róla. Vagy ha természetes C-vitamint szeretnél, akkor Grapefruit mag kivonatból napi 5 cseppet gyümölcslébe. Ha beteg is a gyerek, pár nap alatt át tudja vészelni. Tapasztalat. Ezen kívül Echinacea tea, ezt lehet minden nap akár inni, vagy ha nem akarod sűrűn adni, nem muszáj, akkor hetente 2-3 alkalommal. Továbbá gyümölcsök, zöldségek.
2014. jan. 15. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Én sem adok..szintetikus cucc az egész!

Foreveres Kids-et plusz c vitamint,teljesen természetesek!

2014. jan. 15. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
4 évesenk vmi "erősebbet" adnék, és adok is.. Szintén flp kids+ echinacea propolis. A manó mannáról olvastam még nagyon jókat, de azt nem próbáltuk.
2014. jan. 15. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:

4,5 éves, és én sem adok már Cebion cseppet rég óta.

200 mg-os rágótablettás C vitamin. Ha ilyen hülye idő van, ami kedvez a baciknak, akkor napi 2x, egyébként napi 1 rágótabletta.

Nekem gyógyszerész azt mondta, hogy elég a 200 mg-osból napi 1 szem, de én úgy vagyok vele, hogy ilyen időben mehet 2 is. :)

2014. jan. 16. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!